Μπέττυ Μαγγίρα: Γενέθλια στη Σέριφο- Το κόλπο για να κερδίσει έναν χρόνο & οι «ακάλεστοι» στο πάρτι
Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: Γενέθλια στη Σέριφο- Το κόλπο για να κερδίσει έναν χρόνο & οι «ακάλεστοι» στο πάρτι

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε στην Σέριφο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους και εκεί γιόρτασε τη γιορτή αλλά και τα γενέθλιά της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μία παραδοσιακή ταβέρνα και δίπλα της βρισκόταν μια γυναικοπαρέα η οποία άρχισε και εκείνη να τραγουδά το γενέθλιο τραγούδ.

Όταν δε η Μπέττυ Μαγγίρα πήγε να ανάψει το κερί των γενεθλίων της φάνηκε αδύνατο λόγω των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν στο νησί και αυτή τη δυσκολία τη θεώρησε καλό η Μπέττυ αφού έτσι δεν μπορεί να σβήσει το κεράκι της και άρα γλιτώνει ένα χρόνο, όπως είπε.

Όσο για την γυναικοπαρέα που ήταν δίπλα της και της τραγούδησε μαζί με την οικογένειά της το γενέθλιο τραγούδι, τις κέρασε τούρτα και εκείνες τις ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Να σας θυμίσουμε ότι το 2002 η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε τη σχέση της με τον υδατοσφαιριστή Δημήτρη Μάζη. Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Αντριάνα και την Καλλινίκη.

Για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στη μητρότητα αλλά και την πολλή δουλειά έχει μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις της η γνωστή παρουσιάστρια.

Η όμορφη παρουσιάστρια και περφόρμερ, είναι πρώτα και πάνω απ' όλα μία τρυφερή μαμά για τις δύο κόρες της Ανδριάνα και Ελπινίκη αλλά και σύζυγος για τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Μάζη. Η ίδια εξηγεί πώς καταφέρνει τα πάντα, έχοντας όμως την αμέριστη υποστήριξη από το οικογενειακό της περιβάλλον...

Mpetty-Maggira-Snapinsta.app_455779749_18452233087019162_7891267411736632884_n_1080.jpg

"Τη μια κερδίζει η δουλειά, την άλλη η μητρότητα. Πρέπει να μοιράζεις ισόποσα την ενέργειά σου και να κρατάς και λίγη για σένα. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις, τις οποίες όμως, μοιράζομαι με τον άνδρα μου, τον Δημήτρη. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, έχω την εκπομπή, ξεκινάμε με την Μαρινέλλα, τρέχω να κάνω μαθήματα φωνητικής, προσπαθώ να βάλω τη γυμναστική ξανά στη ζωή μου", αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Μπέτυ Μαγγίρα: Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της στα 50 της - Οι βουτιές της στην Αστυπάλαια

Μπέττυ Μαγγίρα: Ευδιάθετη & κομψή σε έξοδο με τις κόρες της μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της

Καλλινίκη & Αντριάνα Μάζη ποζάρουν με τη μαμά, Μπέττυ και εντυπωσιάζουν! Το σχόλιο της Καρύδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved