Γερονικολού: Οι ονειρικές φώτο με μπικίνι από την Κέρκυρα - Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς
Showbiz

Γερονικολού: Οι ονειρικές φώτο με μπικίνι από την Κέρκυρα - Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς

Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει τις διακοπές της στην Κέρκυρα και η μία φωτογραφία της είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη. 

Και μπορεί να μην δημοσίευσε καμία φωτογραφία στο instgram της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, όμως πόσταρε σήμερα και σχολίασε: «ΔεκαΕξαύγουστος

#corfu #kerkira #sidari #sidaricanaldamour #august».

Η ηθοποιός έχει απίστευτη σιλουέτα και δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε από τις διακοπές της με τη φίλη της.

jpg-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είχε αναφέρει για το σώμα της και πώς διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της: «Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Τσιμιτσέλης: «Έγινα πατέρας ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου, όταν άρχισε να επικοινωνεί»

Τσιμιτσέλης: Η... επική απάντησή του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της φίλης του Αθηνάς Οικονομάκου

Κατερίνα Γερονικολού: «Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved