Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις

Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου και την είδηση έκανε γνωστή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, το μεσημέρι του Σαββάτου 17/8 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε «Α ρε Πλαυλινάκι μου».

Η Παυλίνα Ντάσιου υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ενώ την περσινή τηλεοπτική σεζόν εργαζόταν στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Το συγκινητικό αντίο του Mega στη δημοσιογράφο Τίνα Αλεξανδρή που έφυγε από τη ζωή

Xwris-titlo-6.jpg

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς, αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα.

Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετική της ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της, που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες.

pavlina_ntasiou-1024x575.jpg

Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης σε ανάρτηση που έκανε στο instagram.

Έλβις Πρίσλει: 47 χρόνια χωρίς τον βασιλιά του Ροκ εντ Ρολ

Σαν σήμερα «έφυγε» η Βίκυ Μοσχολιού – Το τραγούδι που την καθιέρωσε και τι ζήτησε λίγο πριν πεθάνει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved