Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους σε 3 μήνες από τώρα;
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους σε 3 μήνες από τώρα;

Σημερινό (18/8) δημοσίευμα θέλει την Κωνσταντίνα Κομμάτα να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Όπως αναφέρει η Real, το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, την τριών ετών Ιωάννα σε τρεις μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του μιας και η ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κομμάτα – Σαμαράς: Η κόρη τους έγινε 3 χρονών – Το πάρτι γενεθλίων & οι οικογενειακές φώτο

samaras-kommata-(6).jpg

Πάντως, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «ΕΡΤ backstage» μαζί με τον Μιχάλη Παπαδημητρίου είχε δηλώσει στο παρελθόν στη Real: «Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα σκέφτομαι ακόμα ένα παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί αν και μαθαίνω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη».

Και αν ισχύουν όσα γράφονται, τότε η οικογένεια Σαμαρά θα υποδεχτεί σε τρεις μήνες από τώρα το νέο της μέλος.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα πάντως έχει αποφασίσει να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προφανώς θέλοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και την ανατροφή του μωρού της όταν αυτό θα έρθει στον κόσμο.

Πάντως, ούτε εκείνη, ούτε όμως και ο άλλοτε άσος των γηπέδων δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση καθώς από την αρχή της σχέσης τους έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς, δεν έχουν κάνει ούτε θρησκευτικό ούτε πολιτικό γάμο, έχουν όμως υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved