8097892
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Επιστροφή στο θέατρο λίγους μήνες μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Στο θεατρικό σανίδι αναμένεται να επιστρέψει μέσα στους επόμενους μήνες ο Δημήτρης Σταρόβας λίγους μήνες μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Μαίο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για δυο εβδομάδες.

Φωτεινή Δάρρα για τη γνωριμία με τον Ντελόν: «Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου & μου φιλάει το χέρι»

Κατά την έξοδό του μάλιστα από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας είχε συγκινήσει τους πάντες με την ευγένειά του παρά το γεγονός πως δεν μπορούσε να μιλήσει και φαινόταν φανερά καταβεβλημένος. Στα μέσα Ιουνίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media στο οποίο μίλαγε με δυσκολία χωρίς όμως να χάνει το χιούμορ του, δείχνοντας πως η υγεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Πρόσφατα είχε κάνει και την πρώτη του βραδινή έξοδο, όταν βρέθηκε στα γενέθλια της Σάντρας Βουτσά.

Σύντομα αναμένεται και η επιστροφή του στο θέατρο και μάλιστα με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην συγκεκριμένη παράσταση και μάλιστα στη σελίδα εισιτηρίων στην οποία αναφέρονται οι ηθοποιοί της, υπάρχει κανονικά το όνομά του.

Αλέν Ντελόν: Γιατί είχε ζητήσει να φύγει από τη ζωή με ευθανασία;

Αλέν Ντελόν: Οι δύσκολες στιγμές πριν πεθάνει - Η σατανική βοηθός & ο πόλεμος μεταξύ των παιδιών του

Ο Ντελόν στη δίνη σκανδάλου - Είχε θεωρηθεί ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο του σωματοφύλακά του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved