Showbiz

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με λευκή crochet φούστα και sunburn make up

Τις υπέροχες διακοπές της στην Πάρο συνεχίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Από σορτσάκια και παρέο στην παραλία μέχρι αέρινα και σικ φορέματα. Αυτή τη φορά για την απογευματινή της βόλτα με φόντο το Κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα η Σταματίνα επέλεξε ένα ιδανικό για την ώρα και το νησί, σύνολο.

Φόρεσε ένα κορμάκι σε απίθανη summer απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκή crochet φούστα. όσο για το μακιγιάζ της; Απόλυτα καλοκαιρινό, απλό και ελαφρώς sunburn φυσικό βέβαια.

«Ατενίζοντας το υπέροχο γαλάζιο του ουρανού ! ❤️», έγραψε και πόζαρε μόνη της αλλά και με τα παιδιά της.

Δες τις φωτό

«Γενικά είμαι σε μια λογική προσεχτικής διατροφής. Ναι μεν στερούμαι κάποια πράγματα, όπως γλυκά και τηγανιτά αλλά όχι υστερικά. Το πρωί που ξυπνάω τρώω ένα τοστάκι με γαλόπουλα, μετά θα τσιμπήσω ένα φρούτο ή ξερά δαμάσκηνα, το μεσημέρι θα φάω οπωσδήποτε ψητό με σαλάτα και το βράδυ θα φάω πάλι στεγνά».

Όταν θέλει να χάσει κάποια κιλά όμως τι κάνει; «Γίνομαι ακόμη πιο αυστηρή. Για παράδειγμα κόβω το ψωμί και αντί για τοστ τρώω φρούτο. Επίσης δεν τρώω γλυκά», έχει πει η ίδια για το πώς διατηρεί την κομψή σιλουέτα της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved