Φαμέλη: Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαράγεβο με τον σύντροφό της, Γιώργο Ζώη και την Έλενα Τοπαλίδου
Showbiz

Φαμέλη: Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαράγεβο με τον σύντροφό της, Γιώργο Ζώη και την Έλενα Τοπαλίδου

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, προκειμένου να συνοδεύσει τον σύντροφό της και καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη, ο οποίος παρουσίασε την ταινία Arcadia.

Ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης μπορεί να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν θα μπορούσε να μην περπατήσει μαζί του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ και να ανεβάσει ενθουσιασμένη τις φωτογραφίες, χθες Τρίτη 21/8, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Δεκαπενταύγουστος των επωνύμων: Οι στιγμές κατάνυξης, οι εορτάζοντες και οι ευχές!

Ο Γιώργος Ζώης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, ένας ταλαντούχος καλλιτεχνικά ευφυής και εναλλακτικός. Χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, καθώς τον ενδιαφέρει να εκφράζεται μέσω της δουλειάς του αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα απ’ τη Χριστίνα χειλά Φαμέλη, η οποία σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της είναι ξανά ερωτευμένη έπειτα από το χωρισμό της με το Θανάση Τότσικα.

christina_hillafameli_1724164468_3438863266311321510_3966592370.jpg

Στο πλευρό τους ήταν και η πρωταγωνίστρια της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Ζώης, Έλενα Τοπαλίδου, καταξιωμένη ηθοποιός και σύζυγος του Νίκου Κουρή, που την περασμένη σεζόν απολαύσαμε στους Πανθέους.

Στην ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στα social media έγραψε: «Μαζί με δυο υπέροχους σπάνιους και ταλαντούχους ανθρώπους».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Ορφέας Αυγουστίδης-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η συνάντηση στις διακοπές τους μετά το τέλος του Σασμού

Σασμός - Φαμέλη: «Είχα την ψευδαίσθηση ότι η ώρα του αποχωρισμού δεν θα ερχόταν ποτέ. Σαν ψέμα!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved