Μαριάντα Πιερίδη: Στην τηλεόραση είμαι ο εαυτός μου στο 100%
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: Στην τηλεόραση είμαι ο εαυτός μου στο 100%

Το φετινό καλοκαίρι η Μαριάντα Πιερίδη κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την παρέα τους, μέσω της εκπομπής «Summer's cool», που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε, σε συνέντευξή της, για την εκπομπή αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην παρουσίαση

mariada.s.pieridi_1724222468_3439349808660863303_321327048.jpg

Σας απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΙ, στην ψυχαγωγική εκπομπή «Summer's cool», που παρουσιάζετέ μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μου έγινε μια πολύ όμορφη πρόταση από το κανάλι και την αποδέχτηκα με χαρά. Με ποια κριτήρια επιλέγετε την κάθε σας δουλειά; Το βασικό κριτήριο με το οποίο επιλέγω τις δουλειές μου είναι να νιώθω καλά με τους συνεργάτες μου, να γνωρίζω ότι έχω χημεία' μαζί τους. Επίσης, σημαντικό ρόλο για μένα παίζει το να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που με θέλουν.

Πιερίδη για Καινούργιου με σύντροφο: «Πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, θα δούμε το πρώτο φιλί»

Με ποια κριτήρια διαλέγετε τη θεματολογία; Τι πιστεύετε πως έχει ανάγκη να δει το κοινό;

Κοίταξε, δεν έχω την τηλεοπτική εμπειρία ώστε να γνωρίζω ακριβώς, αλλά μπορώ να σου πω τι θέλει να δει το τηλεοπτικό κοινό ως τηλεθεάτρια. Με κριτήριο το τι θα ήθελα να δω εγώ στην τηλεόραση, προτείνω πράγματα και ύστερα προσθέτω και αφαιρώ, ανάλογα με το τι προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου.

mariada.s.pieridi_1714553297_3358238923482024464_321327048.jpg

Τι θέλετε να προσφέρετε μέσω της εκπομπής σας στον κόσμο;

Μέσω της εκπομπής θέλω να προσφέρω χαρά στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, πάντα θα υπάρχουν και κάποιες πιο δύσκολες στιγμές, αλλά το θέμα είναι πώς τις διαχειρίζεσαι στον αέρα. Θεωρώ ότι ο τηλεθεατής δεν θέλει πλέον να βλέπει «ξύλινα», ανέκφραστα πρόσωπα στην τηλεόραση, αλλά πιο ανθρώπινα. Κι εγώ θέλω να αισθάνομαι ότι συμπάσχει ο παρουσιαστής όταν μεταφέρει μια δυσάρεστη είδηση.

Η Μαριάντα που βλέπουμε στην εκπομπή είναι ακριβώς η ίδια και εκτός τηλεόρασης;

Ναι, στην τηλεόραση είμαι ο εαυτός μου στο 100%. Δεν θα σου δείξω κάτι άλλο, είμαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος. Αν δεν είμαι καλά μέσα μου, θα το μοιραστώ. Αυτό έκανα και πέρυσι, που πέρασα μια πολύ δύσκολη στιγμή. Με βοήθησε πάρα πολύ που τη μοιράστηκα. Επιπλέον, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια και χειρότερα από εμένα. Έτσι, προχώρησα, σκέφτηκα πολύ γρήγορα ξανά θετικά και άρχισαν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είπε η Μαριάντα Πιερίδη στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

H Μαριάντα Πιερίδη γιορτάζει με τον νέο της σύντροφο, Πάνο δίπλα στη θάλασσα-Οι ευχές & η κοινή φώτο

Πιερίδη για Τσιτσιπά: «Είναι για λύπηση, δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;»

Λύγισε η Μαριάντα Πιερίδη: «Όσες φορές κι αν δω το βίντεο θα βάλω τα κλάματα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved