Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: Θύμωσα όταν τον εξέθεσαν με το βίντεο από το γηροκομείο
Showbiz

Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: Θύμωσα όταν τον εξέθεσαν με το βίντεο από το γηροκομείο

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου έχει παίξει στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών. Έχει βρεθει δίπλα στον αξέχαστο Γιώργο Μαρίνο στην ιστορική «Μέδουσα» και στο μιούζικαλ «Καμπαρέ» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τις συνεργασίες σταθμούς στην καριέρα της και αναφέρθηκε και στον υπέροχο Γιώργο Μαρίνο αλλά και στο πόσο θύμωσε με τα πλάνα του από το γηροκομείο

daisysempekopoulou_1466174994_1274690696637974475_1480446664.jpg

-Πες μου μερικές συνεργασίες σου-σταθμούς για την καριέρα σου...

Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συνεργασία μου με την Αλίκη στα μιούζικαλ «Καμπαρέ» και «Καμπίρια», με την Τζένη Καρέζη στη «Μήδεια», με την Μαρινέλλα στο «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», στον μονόλογο «Το όνειρο της Κίκι», στον «Βυσσινόκηπο» με την Κάτια Δανδουλάκη. Διαθέτει πηγαίο χιούμορ γι’ αυτό χαίρεσαι να την ακούς και να συνομιλείς μαζί της!

-Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Ήταν μια υπέροχη εποχή. Την έχω πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε, θυμάμαι το πόσο δουλευταρού ήταν. Πρώτη ερχόταν στο θέατρο, τελευταία έφευγε! Ένα καλοκαίρι κάναμε πολύ στενή παρέα. Μετά απομακρυνθήκαμε γιατί με είχε στεναχωρήσει, επειδή δεν μου έδωσε έναν ρόλο να παίξω που ήθελα πολύ. Tnς είχα πει συγκεκριμένα: «Είμαι και ηθοποιός κυρία Αλίκη δεν είμαι μόνο χορεύτρια για να χορεύω, δώστε μου να παίξω αυτόν τον ρόλο». Τον είχε υποσχεθεί κάπου αλλού όπως μου είπε κι εγώ είχα θυμώσει. Μετά από καιρό βέβαια ξαναβρεθήκαμε και όλα ήταν μια χαρά. Την αγάπησα την Αλίκη και ακόμη και σήμερα έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις.

sempekopoulou.jpg

Αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο: «Δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη»

-Έχεις συνεργαστεί και με τον Γιώργο Μαρίνο...

Ένας και μοναδικός! Νομίζω ότι, αν ο Γιώργος είχε αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό, θα είχε κάνει τεράστια καριέρα και εκεί! Έχω δουλέψει οκτώ σεζόν μαζί του και όπως όλοι οι σταρ, ήταν πολύ ανασφαλής, ευαίσθητος και τελειομανής. Τον χάζευα στη σκηνή και τον ερωτευόμουνα...

-Εχεις επαφές σήμερα μαζί του;

Καμία απολύτως. Με στενοχωρεί πολύ αυτό. Από τότε που αποφάσισε να αποσυρθεί, τον έχω χάσει και δεν μπορώ με τίποτα να τον βρω. Θύμωσα πολύ επίσης όταν είδα ότι τον εξέθεσαν με τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσαν από το γηροκομείο, είπε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου στον Παναγιώτη Βαζαίο και στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός: «Έγιναν όλα με συναίνεση από τον Γιώργο Μαρίνο. Ποιος τον εξέθεσε πραγματικά;»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι καλά»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: «Τον έχω χάσει και δεν μπορώ να τον βρω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved