Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η απίθανη φωτογραφία με τον γιο του στο σκάφος!
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η απίθανη φωτογραφία με τον γιο του στο σκάφος!

Καλοκαιρινές διακοπές με τον γιο του απολαμβάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρέα από τον γιο του.

Ο μικρούλης σε λίγες ημέρες κλείνει τα δυο του χρόνια και τόσο ο σεφ και παρουσιαστής όσο και η ηθοποιός μαμά του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περνώντας μαζί του στιγμές ανεκτίμητης αξίας.

koutsopoulos.jpg

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα της Φάρμας απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του παρέα με τον γιο του. Πρόσφατα μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία με τους δυο τους στο σκάφος.

koutsopoulos.jpg

Σχετικά με το ριάλιτι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η σταθερή αξία του ριάλιτι που πέρυσι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και σύστησε μια άλλη οπτική του παιχνιδιού στο τηλεοπτικό κοινό, θα εξηγήσει τα πάντα στην πρεμιέρα της «Φάρμας» που τοποθετείται μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Οι συμμετοχές των υποψηφίων φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Από τη στιγμή που το κανάλι της Κηφισιάς ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επαναφέρει στους δέκτες μας το ριάλιτι επιβίωσης, χιλιάδες αιτήσεις από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν στην εταιρεία παραγωγής.

f5be8595-1699995698010-664183824-FARMA-Trith-14.11.23.jpg


Λέγεται πως οι ιθύνοντες του πρότζεκτ δυσκολεύτηκαν πολύ για να επιλέξουν τα 20 άτομα, ωστόσο παρόλο που είχε γραφτεί πριν καιρό πως κάποιοι από τους παίκτες θα είναι διάσημοι, άτομα γνωστά από τον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας, τελικά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Συγκεκριμένα, η παραγωγή θέλει οι παίκτες να μην έχουν λάβει καμία προβολή στη ζωή τους, έτσι ώστε να συστηθούν πρώτη φορά στο κοινό. Τα γυρίσματα όπως αναφέραμε και πριν έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά, με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μυεί τους παίκτες με το δικό του προσωπικό ύφος και στυλ στη μαγεία της φύσης. Εκεί που, όπως τονίζει χαρακτηριστικό, είναι η χαρά της ζωής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved