Μαριέλλα Σαββίδου: Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι ανθρώπινο- Μου ερχόταν εμετός και ήθελα να φύγω
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι ανθρώπινο- Μου ερχόταν εμετός και ήθελα να φύγω

Η Μαριέλλα Σαββίδου σπούδασε υποκριτική, τραγούδι, πολιτικές επιστήμες, επικοινωνία και γαλλική φιλολογία στο Παρίσι, όπου και εργάστηκε για δώδεκα χρόνια. Όταν ωστόσο συνειδητοποίησε πως η υποκριτική είναι για εκείνη μονόδρομος, δεν δίστασε να επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της, την Κύπρο και να πάρει μέρος σε πολλές δουλειές.

Η Μαριέλλα Σαββίδου μίλησε, σε συνέντευξή της, για τα χρόνια που έζησε στη Γαλλία αλλά και για τα περίεργα που της έχουν συμβεί στη σκηνή.

Συγκλονίζει η Σαββίδου: Έσωσε δυο κοπέλες από επίδοξο βιαστή: «Φώναζαν να σταματήσω το αυτοκίνητο»

mariellasavvides_1660637117_2905957222727057422_1469428005.jpg

-Μέσα από τους ρόλους σου χαρίζει απλόχερα το γέλιο. Υπήρξαν στιγμές που εσύ έχασες το χαμόγελό σου;

Η αλήθεια είναι ότι όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και εμείς που ασχολούμαστε με το θέατρο περνάμε δύσκολες στιγμές. Παρόλα αυτά έχω μια τάση να διακωμωδώ τα πράγματα και νομίζω το γέλιο είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης για μένα. Από μικρή έχω εύκολο το γέλιο και μου αρέσει ακόμη και όταν μου συμβεί κάτι περίεργο στο τέλος να γελάσω. Σίγουρα όχι σε τραγικές καταστάσεις.

-Έχεις έμφυτη αυτή την αισιοδοξία ή χρειάστηκες ποτέ τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου;

Από μωρό ήμουν έτσι (γέλια). Όλο έκανα shows μέσα στο αμάξι, έπαιζα ρόλους. Είμαι πάντως ένας άνθρωπος που κάνει ψυχοθεραπεία χρόνια, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι η ψυχοθεραπεία με γειώνει και μέσα στον κόσμο της showbiz που ζούμε αυτό είναι πολύ σημαντικό.

mariellasavvides_1714722515_3359658420761426889_1469428005.jpg

-Οι συνθήκες στη Γαλλία για έναν ηθοποιό, ειδικά όταν βιώνει μια δύσκολη κατάσταση, είναι διαφορετικές απ’ ό,τι στην Ελλάδα;

Στη Γαλλία που έχω ζήσει και έχω δουλέψει για αρκετά χρόνια υπάρχει πάντα αντικαταστάτης σε μια δουλειά, δεν είναι όπως στην Ελλάδα, που δεν υπάρχει κανείς να σ’ αντικαταστήσει σε μία παράσταση. Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι ανθρώπινο, γι’ αυτό και στο εξωτερικό υπάρχουν αντικαταστάτες. Άνθρωποι είμαστε και ευτυχώς ή δυστυχώς πράγματα κακά μπορεί να συμβούν σε όλους μας, οπότε πρέπει να υπάρχει ένα εναλλακτικό σχέδιο.

-Εσένα σου συνέβη κάτι κακό και έπρεπε να δουλέψεις ταυτόχρονα;

Δόξα τω Θεώ όχι, αλλά έχει συμβεί σε άλλους συναδέλφους μου. Έχει συμβεί συνάδελφός μου να σπάσει το πόδι του εν ώρα παράστασης και να προσπαθεί να συνεχίσει. Ήταν ό,τι πιο σουρεάλ έχω ζήσει. Ή μου έχει τύχει να είμαι άρρωστη με γαστρεντερίτιδα και να κάνω κανονικά παράσταση. Μου ερχόταν εμετός και ήθελα να φύγω τρέχοντας για το καμαρίνι (γέλια), είπε η Μαριέλλα Σαββίδου στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Μαριέλλα Σαββίδου: «Δεν θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις φίλους μέσα στον χώρο μας»

Μαριέλλα Σαββίδου στο gossip-tv: «Ο δυναμισμός που εκπέμπει η Ηλιάνα, είναι κάτι που έχω και εγώ»

Μαριέλλα Σαββίδου: Ακομπλεξάριστη ποζάρει με μπικίνι (Photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved