Αναστασία Τσιλιμπίου: Αν όλοι πηγαίναμε σε ψυχολόγο, θα είχαν λυθεί  πολλά προβλήματα στην κοινωνία
Showbiz

Αναστασία Τσιλιμπίου: Αν όλοι πηγαίναμε σε ψυχολόγο, θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα στην κοινωνία

Η Αναστασία Τσιλιμπίου ασχολείται με τον χώρο του θεάματος ως μοντέλο σε ηλικία πέντε ετών κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημιστικά σποτ.

Λίγο αργότερα στα 9 της χρόνια πήρε το βάπτισμα του πυράς ως ηθοποιός υποδυόμενη την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Γιώργου Νινιού στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Ακολούθησαν οι συμμετοχές της στα σίριαλ «40 κύματα» και «Ο πόλεμος των άστρων», για να έρθει τελικά το 2010 και «Το Νησί» και να συνειδητοποιήσει πως η υποκριτική ήταν το μονοπάτι που ήθελε να βαδίσει. Πέρυσι την απολαύσαμε τηλεοπτικά στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», με την ίδια να σημειώνει παράλληλα μια σπουδαία πορεία και στο θέατρο.

H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για την ωτοπλαστική επέμβασή της

anastasia_tsilimpiou_1717701603_3384648826185327714_904587590.jpg

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την εποχή που έπαιζε στη θρυλική πλέον σειρά, Το νησί και πώς την αντιμετώπιζαν εκείνη την περίοδο τα παιδιά στο σχολείο αλλά και για το πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια.

-Έχεις χαρακτηριστεί «παιδί θαύμα», γιατί από 9 ετών ξεκίνησες να δουλεύεις ως ηθοποιός. Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

Όταν ήμουν μικρή το έβλεπα όλο αυτό σαν παιχνίδι. Αργότερα από το «Νησί» και μετά άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και το πόσο πολύ δουλεύει ο κόσμος πίσω από μια δουλειά.

-Στο σχολείο τα παιδιά τότε πώς σε αντιμετώπιζαν;

Η αλήθεια είναι πως δεν έδινα τότε κάποιο δικαίωμα στο σχολείο για να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ήμουν πάντα πάρα πολύ χαμηλών τόνων παιδί και ακόμη είμαι και προσπαθώ να κοινωνικοποιούμαι για να μην νομίζει ο κόσμος ότι είμαι ξινή (γέλια). Οριακά λοιπόν τότε ήταν σχεδόν απαρατήρητο ότι δούλευα στην τηλεόραση... Ούτε η οικογένεια μου τόνιζε ποτέ αυτό το θέμα.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου συγκινεί στα γενέθλια της μαμάς της

anastasia_tsilimpiou_1692376018_3172202416189917580_904587590.jpg

-Οι γονείς σου πώς αντέδρασαν όταν τους είπες πως τελικά θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με την υποκριτική;

Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω ανθρώπους στην οικογένειά μου που με στηρίζουν από την αρχή σ’ αυτό το πράγμα. Δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο, ούτε μου επέβαλαν να κάνω κάτι άλλο.

Δείχνεις να είσαι μια κοπέλα που τα έχει βρει πολύ καλά με τον εαυτό της. Αυτό οφείλεται στην ψυχοθεραπεία;

Εννοείται κάνω ψυχοθεραπεία. Όποτε νιώσω την ανάγκη αυτή, είναι ό,τι καλύτερο για τον εαυτό μου. Αδειάζει η ψυχή μου και ηρεμεί. Η ψυχοθεραπεία είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει κάποιος άνθρωπος στον εαυτό του. Ακόμη είναι ταμπού να μιλάμε για την ψυχική υγεία και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Νομίζω αν όλοι πηγαίναμε σε ψυχολόγο, θα είχαν λυθεί πάρα πολλά προβλήματα στην κοινωνία... Επικροτώ κάθε άνθρωπο που πηγαίνει στον ψυχολόγο και κάνει ψυχοθεραπεία και έχει τα κότσια να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να πει ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αλλάξω.

Διαβάστε επίσης:

«Με έλεγαν Ντάμπο το ελεφαντάκι» - Η νέα εικόνα της Τσιλιμπίου μετά την πλαστική στα αυτιά

H Αναστασία Τσιλιμπίου είναι in love με γνωστό TikToker

Αυτή η νύχτα μένει: Αποθέωσαν την Τσιλιμπίου στο Twitter για τη σκηνή μέσα στο ψυχιατρείο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved