Τόνια Σολανάκη: Το απρόοπτο πριν τη βάφτιση του γιου της - Την εξαπάτησαν και δημοσίευσε συνομιλίες
Showbiz

Τόνια Σολανάκη: Το απρόοπτο πριν τη βάφτιση του γιου της - Την εξαπάτησαν και δημοσίευσε συνομιλίες

Τον μονάκριβο γιο της θα βαφτίσει η Τόνια Σολανάκη σε ένα μήνα περίπου και βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα στην εντέλεια.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο συμβάν την έκανε έξω φρενών. Η γνωστή αθλήτρια είχε εμπιστευτεί μια εταιρία για τις μπομπονιέρες της βάφτισης και ενημέρωθηκε την τελευταία στιγμή ότι δεν θα εξυπηρετηθεί.

«Προσοχή! Μανούλες που θέλετε να βαπτίσετε το παιδάκι σας. Το συγκεκριμένο κατάστημα μας άφησε χωρίς μπομπονιέρες ένα μήνα πριν τη βάφτιση», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Τόνια Σολανάκη.

Τόνια Σολανάκη: Ο γιος της έγινε 6 μηνών και κολυμπάει σαν δελφίνι!

de3d4b6c-tonia_solanaki_351266428_589961432960287_1217928801509607772_n.jpg

Και συνέχισε λίγο αργότερα: «Με ενημέρωσε τάχα μου με ένα μήνυμα πως δεν θα αναλάβει τελικά γιατί και καλά είχε ένα ατύχημα και δεν κουνιέται ενώ λίγες ώρες πριν έστειλε μπομπονιέρες και ανέβαζε ποστ και στόρι. Στο τηλέφωνο πολύ κλάψα πως δεν πάει καλά η επιχείρηση και πως θα την βοηθούσε πολύ η προβολή μέσω του προφίλ μου. Ντρέπομαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι "επαγεγλματίες" και φυσικά όπως της είπα δεν είναι τυχαία που εν τέλη δεν πάει καλά η επιχείρησή της. Σας ενημερώνω όπως κάνω πάντα για να προσέχετε και να μην μείνετε ξεκρέμαστες τελευταία στιγμή! Ντροπή μόνο».

Δεν δίστασε μάλιστα να δημοσιεύσει και τις μεταξύ τους συνομιλίες ενώ λίγη ώρα μετά η Μαρία Θεοδωρίδου που έχει αναλάβει κάποια άλλα πράγματα για το Μυστήριο, της έστειλε αμέσως μήνυμα για να την βοηθήσει και με τις μπομπονιέρες.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω:

Γέννησε η αθλήτρια Τόνια Σολανάκη στην Κρήτη - Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο μωρό!

Τόνια Σολανάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Nomads!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved