Έλλη Κοκκίνου: Ακύρωσε και δεύτερη εμφάνιση, λόγω του προβλήματος υγείας της
5231800
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Ακύρωσε και δεύτερη εμφάνιση, λόγω του προβλήματος υγείας της

Όπως σας έχουμε γράψει από χθες, η Έλλη Κοκκίνου, συνεχίζει να νοσηλεύεται και να ταλαιπωρείται από μια ογενή λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Η κυρία Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει σπίτι της. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της», είπε χθες στον ΣΚΑΙ ο γιατρός της, κύριος Βασίλης Ιορδανόγλου.

Έλλη Κοκκίνου: Οι εξελίξεις της υγείας της - Όλα όσα είπε ο γιατρός της

Photo-shared-by-Elli-Kokkinou-on-February-24-2024-tagging-@irisleontariti-@nicolasvill-@eirinikotsaki-@yiorgospalaskas_-@roulamoniaki-and-@panik_entertainment_group.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair.jpg

Το βράδυ της Πέμπτης 22/8 με νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαραισμό στο Instagram, η Έλλη Κοκκίνου ανακοίνωσε πως ακυρώνει και την αυριανή της εμφάνιση στην Ρόδο.

«Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω και την εμφάνισή μου στη Ρόδο το Σάββατο 24/8. Ήθελα τόσο πολύ να βρεθούμε αλλά οι εντολές του γιατρού δεν μου το επιτρέπουν. Ο αγαπημένος μου Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, όπως μοναδικά γνωρίζει! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτησή της:

kokkinoy.jpg

Έλλη Κοκκίνου: Με καυτό μπικίνι κάνει SUP στη Μήλο και τα σχόλια πέφτουν «βροχή» στα social!

Έλλη Κοκκίνου: «Ξαφνικά σε ένα διήμερο βρέθηκα χωρίς δουλειά…»

Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι 53 ετών και αισθάνομαι 27! Είναι ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved