Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της - Η δημόσια έκκλησή της
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της - Η δημόσια έκκλησή της

Ο μπαμπάς της Μαριάννας Τουμασάτου, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας για τα οποία η ηθοποιός έχει μιλήσει κατά καιρούς.

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, ποτέ δεν έχει κρύψει την τεράστια αδυναμία που έχει στον μπαμπά της, κύριο Γεράσιμο Τουμασάτο.

Θυμίζουμε ότι κάποια στιγμή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση για τον μπαμπά της, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δίνει τη δική του μάχη με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Με είχαν απατήσει, είμαι και βόδι. Το ήξερε όλη η Ελλάδα και εγώ…»

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!», είχε γράψει.

1675205145752-231897132-toumasatou-5.jpg

Ο κύριος Γεράσιμος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και εκείνη έκανε έκκληση μέσα από τα social media, το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου, για να βρεθεί αίμα για τον πατέρα της.

«Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ!» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μη μπορώντας να κρύψει το άγχος και την αγωνία της.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

IMG_6310.jpg

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Μαριάννα Τουμασάτου: «Παλιότερα έχω κάνει κι εγώ bullying, ντρέπομαι γι’ αυτό! Δεν το καταλάβαινα»

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Κατέρρευσε η Μαριάννα Τουμασάτου στο τελευταίο αντίο στην ηθοποιό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved