Ζοζεφίν: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της, ο Νίνο και η κούκλα μαμά που είναι τραγουδίστρια
Showbiz

Ζοζεφίν: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της, ο Νίνο και η κούκλα μαμά που είναι τραγουδίστρια

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ζόζεφιν μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η Τζέσσικα-Ζόζεφιν Βέντελ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1990 και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό ως Josephine.

Η όμορφη τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο YouTube όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Μαργαρίτα Βεντή: Η καλλονή μητέρα της Ζόζεφιν διασκέδασε στον Ρέμο - Μαμά και κόρη τράβηξαν τα φλας

josephinewendel_1724363292_3440531122741817137_34522079.jpg

Ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε μια εκδήλωση τον μάνατζερ και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Το Μάρτιο του 2013, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο "Για Μια Ακόμα Φορά" σε στίχους και μουσική του OGE, σε συνεργασία με τον ίδιο. Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέσα στην ίδια χρονιά, κυκλοφορεί άλλα τρία τραγούδια. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Πλέον είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ποπ τραγουδίστριες της γενιάς της.

Στα γενέθλιά της φυσικά ήταν και ο σύντροφός της, Νίνο αλλά και η κούκλα μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή, που είναι επίσης τραγουδίστρια.


«Άλλος ένας χρόνος σοφότερη, καλύτερη και περισσότερο ευλογημένη, ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων!! Σας αγαπώ παιδιά!!», έγραψε η Josephine στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε φωτογραφίες από το πάρτι της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery:

Ζόζεφιν: Η ηλικία, η καταγωγή, η Eurovision 2025 & ο έρωτας με τον... Νίνο!

Αποκάλυψη «βόμβα» από τη Ζόζεφιν - «Είμαστε σε συζητήσεις για την Eurovision 2025»

Νίνο για το block στη Ζόζεφιν στο Instagram: «Ήταν παρεξήγηση…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved