Φερεντίνος: Απολαμβάνει τις διακοπές του λίγο πριν τα γυρίσματα του ανανεωμένου Still Standing
STUDIO FOTOGENIA
Showbiz

Φερεντίνος: Απολαμβάνει τις διακοπές του λίγο πριν τα γυρίσματα του ανανεωμένου Still Standing

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και ήδη πολλά αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν στη βάση τους, και να ετοιμαστούν για την νέα σεζόν.

Σε αυτή την... τροχιά κινείται και ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι επισκέφθηκε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Δελφούς, Σέριφο, Άνδρο κ.ά.), με τελευταίο σταθμό τα Ζαγοροχώρια.

Ο Χρηστός Φερεντίνος αναλαμβάνει τα ηνία του «Still Standing»

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να δει από κοντά τους συνεργάτες του και το νέο, εντυπωσιακό πλατό που θα φιλοξενήσει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Still Standing».

20240824_163246.jpg

Όπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στο concept που θα συνδυάζει τις γνώσεις με τη διασκέδαση, καθώς και το επικοινωνιακό χάρισμα του Χρήστου Φερεντίνου.

Πώς παίζεται το «Still Standing»; Κάθε μέρα 8 παίκτες βρίσκονται περιμετρικά του stage, πάνω από μία καταπακτή, και καλούνται να αντιμετωπίσουν τον βασικό τους αντίπαλο. Στόχος του; Να ρίξει στα... τάρταρα τους αντιπάλους, να πιστωθεί τα χρήματα που βρίσκονται κρυμμένα στα stand μπροστά τους, και να διεκδικήσει έως 30.000 ευρώ! Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη, στην απογευματινή ζώνη.

Σοκαρισμένος ο Φερεντίνος με την παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, νοσηλεύτηκα με αμνησία»

Φερεντίνος στο gossip-tv: Οι δυνατές στιγμές στην TV, η τηλεθέαση & τα ασύλληπτα ποσά στον Μονομάχο

Το απαγορευτικό του ΣΚΑΙ για τον Χρήστο Φερεντίνο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved