Συντετριμμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Η νέα φωτό με πρησμένα μάτια - «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»
Showbiz

Συντετριμμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Η νέα φωτό με πρησμένα μάτια - «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς όπως αποκάλυψε μέσω Instagram κάποιος έβαλε φόλα σκοτώνοντας τον γάτο της, Μέλο και ακόμα ένα γατάκι τους.

«Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη και πάρα πολύ στεναχωρημένη, ένα κομμάτι μου έσπασε…δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Έφυγε ο Μελο μου. Κάποιος αποφάσισε να του στερήσει τη ζωούλα του βάζοντας του φόλα, δυστυχώς ενώ πήγαμε στα επείγοντα κτηνιατρικής κλινικής δεν τα κατάφερε. Πριν λίγες ημέρες άλλες δύο γατούλες μας δηλητηριάστηκαν από φόλα αλλά τις σώσαμε. Στο πατρικό μου σπίτι υπάρχουν κι άλλες ψυχούλες που κινδυνεύουν, όποια πληροφορία, οποία βοήθεια για να βρούμε αυτόν/ην που βάζει φόλες και σκοτώνει αυτές τις ψυχές, θα είμαι υπόχρεη», είχε γράψει νωρίτερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ρουμελιώτη: Οι δύσκολες στιγμές, η απώλεια και το σοκ: «Είμαι σοκαρισμένη. Ένα κομμάτι μου έσπασε…»

marialena-roumelioti-2.jpg

Αργότερα ωστόσο, έκανε και μία δεύτερη ανάρτηση, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μην μπορεί να κρύψει τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της.

Η ίδια έγραψε συντετριμμέενη: «Σήμερα το πρωί σκοτώσανε κι άλλο γατάκι μας. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που μπορεί και προκαλεί τόσο πόνο», ανέφερε στο Instagram story της.

marialena-roumelioti-1-(1).jpg

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι συνέβη & χάλασε η γιορτή της; «Ο Δεκαπενταύγουστος δεν μας πήγε πολύ καλά»

Ο Σάκης Κατσούλης «λιώνει» από έρωτα για τη Μαριαλένα του - Οι δημόσιες ευχές για τη γιορτή της

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα -Aγκαλιά στο σκάφος: «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ημέρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved