Παπαδημητρίου: Συγκινεί η εξομολόγησή της: Δε χωράει ο νους σου ότι δεν θα ξαναδείς αυτό τον άνθρωπο
Showbiz

Παπαδημητρίου: Συγκινεί η εξομολόγησή της: Δε χωράει ο νους σου ότι δεν θα ξαναδείς αυτό τον άνθρωπο

Για τις κρίσεις πανικού, την ψυχοθεραπεία και πώς αυτή τη βοήθησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ψυχική σου υγεία είναι πολύ σημαντική για σένα.

Κρίσεις πανικού έχω βιώσει τρεις φορές σε διαφορετικές περιόδους. Νόμιζα ότι θα πέθαινα… Την ψυχοθεραπεία ωστόσο την ξεκίνησε αργότερα, πριν από επτά χρόνια. Ένιωθα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα πράγματα. Ήθελα αρχικά να βάλω όσα συνέβαιναν στην σωστή τους διάσταση γιατί μέσα στο κεφάλι μας μεγεθύνουμε τα πάντα. Ειδικά αν έχουμε απομακρυνθεί από το κέντρο μας, δεν ξέρουμε ούτε που πατάμε ούτε πώς να σκεφτούμε. Δεν έχω σταματήσει γιατί με βοηθά πολύ. Θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο για σένα ψυχοθεραπευτή και να πας Με όλη την αλήθεια σου έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχεις θέματα με τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα των άλλων, μπορείς όμως να διορθώσεις τα δικά σου. Όταν συμβεί αυτό, θα σταματήσεις να προσελκύεις στη ζωή σου ακατάλληλα άτομα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φορά κόκκινο μπικίνι και... δροσίζεται στους καταρράκτες στην Ινδονησία

5d424702-ntoretta-papadimitritou.jpg

Σε βοήθησε η ψυχοθεραπεία στο θάνατο του πατέρα σου; Είναι τελικά η απώλεια η πιο δύσκολη συνθήκη που καλείται να διαχειριστεί ο άνθρωπος;

Είναι η πιο δύσκολη συνθήκη, ειδικά στην περίπτωση των γονιών. Δε χωράει ο νους σου ότι δεν θα ξαναδείς αυτό τον άνθρωπο, δεν θα τον ακούσεις ξανά, δεν θα του ξαναμιλήσεις. Δεν συνειδητοποιήσεις ποτέ απόλυτα ότι έχει υπάρξει ένας άνθρωπος, ήταν ο μπαμπάς μου και τώρα δεν υπάρχει σε αυτό τον κόσμο. Υγιή μου με έχουν βοηθήσει πολύ στα δύσκολα. Τα παιδιά σε αναγκάζουν να μπαίνεις σε μία άλλη κατάσταση, ακόμα κι αν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, για να μην βουλιάζεις και να συνεχίζεις να παλεύεις. Αγαπούσαν άλλωστε πάρα πολύ τον παππού τους, τον οποίο μνημονεύουμε πολύ συχνά, ενώ εγώ τον σκέφτομαι κάθε μέρα. Την απώλεια της συνηθίζεις λες και ο άνθρωπος που έφυγε έχει πάει κάπου και οχι σαν να μην υπάρχει.

Περιοδικό Vita

Αποκαλυπτική η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι αυτός μου φέρθηκε κάπως»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μόνιμη σχέση δεν είχα εκείνο το διάστημα, περνούσα μόνη μου το πρόβλημα»

Φίλιππος Πηλαδάκης: Η αυστηρή μαμά Ντορέττα & ο θαυμασμός στον πατέρα του Κώστα Πηλαδάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved