Μαρία Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη είναι καλλονή!
Showbiz

Μαρία Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη είναι καλλονή!

Όμορφη, στιλάτη και καλλίγραμμη η Μαρία Ζαγοράκη.

Η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι σκέτη καλλονή και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά της ενώ έχει πάρει και τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του πατέρα της.

Λίλη για Ζαγοράκη: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα γίνει σύζυγός μου»

1675216605757-676802467-3f53967f-lili-zagorakis-paidia.jpg

Η 17χρονη Μαρία Ζαγοράκη αγαπάει τα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες της και βίντεο στο tik tok και πάντα εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της.

Δες φωτογραφίες

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Στη ζωή δεν πρέπει να λες "ποτέ". Δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίος ο γάμος, τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Η Μαρία είναι 17 ετών και ο Γιάννης είναι 14.

Θυμάμαι και τις δύο εγκυμοσύνες μου το ίδιο. Βέβαια η Μαρία επειδή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη τη θυμάμαι πιο έντονα. Θυμάμαι να αλλάζει το σώμα μου τελείως από εκεί που ήμουν τελείως διαφορετική. Και στη δεύτερη η μάνα μαθαίνει από την πρώτη και μπαίνει σε ένα μουντ τελείως διαφορετικό.

1675198046877-644987868-iowanna-lili-4.jpg

Τα πάντα αλλάζουν με την αλλαγή του σώματος. Αυτό που λένε ότι η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερη, εγώ δεν περνούσα καλά τους τελευταίους μήνες, δεν χωρούσα πουθενά. Δεν ήταν η ωραιότερη περίοδος γιατί είχα πρησμένα χέρια, πόδια και γενικώς. Ήταν όμορφες στιγμές και τρυφερές όταν πήρα αγκαλιά τα παιδιά μου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο», έχει δηλώσει η Ιωάννα Λίλη σε συνέντευξή της.

Ζαγοράκης για Λίλη: «Τραβάει όλο το λούκι. Αν δεν ήταν εκείνη, θα είχα αποτύχει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved