Όταν ο Κατρανίδης μιλούσε για τη Μίρκα του: «Το άγνωστο είναι η ομορφιά & το μαρτύριο της σχέσης»
Showbiz

Όταν ο Κατρανίδης μιλούσε για τη Μίρκα του: «Το άγνωστο είναι η ομορφιά & το μαρτύριο της σχέσης»

Η απώλεια του Δάνη Κατρανίδη σε ηλικία 75 ετών έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλοι οι φίλοι του σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν και μέσα από τα social media. 

«Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια....Το κενό είναι μεγάλο...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας o οποίος έκανε γνωστή την είδηση της απώλειας.

«Καλό ταξίδι δάσκαλε»: Συγκλονισμένη η Παναγιώτα Βλαντή με την απώλεια του Δάνη Κατρανίδη

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την πρώην σύζυγο του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ πριν από δέκα χρόνια.

«Δεν είμαστε άνθρωποι που θα τηλεφωνήσουμε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα, αλλά το νιώθουμε όταν ένας από εμάς έχει δυσκολία και ξέρουμε ότι θα σταθεί ο ένας στον άλλο. Με τη Μίρκα έχουμε μια σχέση μεγάλου σεβασμού, αγάπης και εκτίμησης, ανεξάρτητα από την προσωπική ζωή του καθενός μας τώρα πια. Ακόμη κι αν έχουμε καιρό να μιλήσουμε, ξέρω πως αν τη χρειαστώ, θα είναι εκεί.

Το άγνωστο είναι η ομορφιά και το μαρτύριο της σχέσης. Αν ξέραμε όσα πρόκειται να συμβούν, θα διαλέγαμε διαφορετικά. Επίσης, θα ξέραμε και το μυστικό της επιτυχίας, που συχνά μας ρωτάνε», λέει.

Ελίζα Πάλλη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του Δάνη Κατρανίδη – «Ένα φιλάκι για το δρόμο»

Δάνης Κατρανίδης: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Είμαστε πιο φτωχοί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved