Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται στην Αγία Νάπα με την Σιμώνη του και αυτοί θα είναι οι κουμπάροι
Showbiz

Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται στην Αγία Νάπα με την Σιμώνη του και αυτοί θα είναι οι κουμπάροι

Ο Ανδρέας Γεωργίου, θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου, στην Αγία Νάπα, και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη αυτή ημέρα.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει την παραθαλάσσια αυτή τοποθεσία στην Κύπρο για τον γάμο τους, που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα της χρονιάς.

Ο γάμος αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς celebrities και φίλους του ζευγαριού, και να είναι ένα κοσμικό γεγονός με έντονο ενδιαφέρον. Όλοι οι ηθοποιοί από τη Γη της ελιάς, τη Famagusta και το Ταμπού θα είναι καλεσμένοι, όπως επίσης και το τεχνικό προσωπικό αλλά και όλοι οι συνεργάτες του.

Κι ενώ στην αρχή είχαν επιλέξει να μην μαθευτεί τίποτα για τον γάμο τους, αυτό ήταν αναπόφευκτο καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τα stories του

georgiou82_1723633559_3434409681822485015_22211665.jpg

Παραδοσιακός ο γάμος

«Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο, αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε», είχε δηλώσει επίσης σε άλλη συνέντευξή του.

Οι κουμπάροι

georgiou82_1699382625_3230978095766357887_22211665.jpg

Κουμπάροι θα είναι πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού, κάτι που δείχνει τη σημασία της σχέσης τους με το ζευγάρι και την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Η πρώτη κουμπάρα θα είναι η Βάνα Δημητρίου με την οποία συνεργάζεται στενά ο Ανδρέας Γεωργίου τα τελευταία χρόνια, η δεύτερη θα είναι η Άντρια Παχίτη, στυλίστρια στη Γη της ελιάς και ο τρίτος δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλος εκτός φυσικά από τον Κούλλη Νικολάου.

Famagusta: Οι τραγικές εξελίξεις του τρίτου κύκλου – Δύσκολες στιγμές για όλους

Χαρίτα Μάντολες: Καθηλώνουν οι περιγραφές της: «Γονατίσαμε και προσευχόμασταν...»

Ανδρέας Γεωργίου: Πίστευα ότι ο Μπέζος είναι ξινός και ότι θα μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved