Μαντώ Γαστεράτου: «Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος»

Στην εκπομπή Summer’s Cool μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8).

Η ίδια αναφέρθηκε στην τρίτη εγκυμοσύνη της και όπως τόνισε, αυτή τη φορά, απολαμβάνει περισσότερο την ξεχωριστή αυτή περίοδο της ζωής της και μάλιστα με μεγαλύτερη ηρεμία απ’ ό,τι στις δύο προηγούμενες.

«Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι αλλά τώρα όλα καλά. Πάμε για το τρίτο παιδί. Υπάρχει σταθερή ημερομηνία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά είναι και απρόβλεπτα», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: Εγκατέλειψε το σπίτι της λόγω της φωτιάς: «2η φορά που φεύγω σαν κυνηγημένη»

«Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι», απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έκανε η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις», ανέφερε αμέσως μετά η Μαντώ Γαστεράτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο:

Μαντώ: Συνεχίζεται η νοσηλεία της - Η νέα φωτό με τον ορό στο χέρι για την εγκυμονούσα

Η έγκυος Μαντώ νοσηλεύεται σε μαιευτήριο - Εκεί γιόρτασε & τα γενέθλια της κόρης της

Μαντώ: Ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της ανήμερα της Γιορτής της μητέρας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved