Νάργιες: Η εξομολόγηση για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη: «Άντεξε και παρέμεινε δυνατός ως το τέλος»
Showbiz

Νάργιες: Η εξομολόγηση για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη: «Άντεξε και παρέμεινε δυνατός ως το τέλος»

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην εγκυμοσύνη της αλλά και για τα σχόλια που κατά καιρούς ακούει για το σώμα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λάουρα Νάργιες.

«Έχω ακούσει σχόλια κατά καιρούς για τον σωματότυπό μου. Μεγάλωσα και στην εποχή των '90ς που βλέπαμε πόσο αδύνατα ήταν τότε τα μοντέλα και μας είχε επιβληθεί η μόδα του "πολύ αδύνατου".

Λάουρα Νάργες: «Στελέχη καναλιών, με έπιαναν και μου έλεγαν διάφορα για το σώμα μου»

Ήταν πρότυπα Σκανδιναβικά, ενώ εμείς είμαστε μεσογειακοί λαοί. Μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου τα σώματα των γυναικών είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα των Ελληνίδων και δεν είναι ότι είχα σοβαρά προβλήματα από σχόλια όσο ήμουν μικρή, αλλά από τα σχόλια που δέχτηκα, όταν βγήκα στην τηλεόραση», είπε στο Down Town Κύπρου.

lauranarjes_1722775376_3427210721200057236_186538015.jpg

Για την εγκυμοσύνη της και τον χρόνο που έδωσε στο σώμα της για να επανέλθει, είπε πως:

«Άφησα το σώμα μου να πάρει τον χρόνο που χρειαζόταν εκείνο. Πέρασα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα επιπλοκές, οπότε χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Από εκεί και πέρα, μου έδωσα τον χρόνο πολύ χαλαρά και ήρεμα, ώστε να επανέλθω σταδιακά εκεί που ήμουν. Ούτε πιέστηκα, ούτε ζορίστηκα, γιατί δεν ήθελα να καταπιεστώ. Κι ήμουν πολύ οκ με αυτό», εξήγησε.

lauranarjes_1724412399_3440943065207541373_186538015.jpg

Τέλος, πρόσθεσε: «Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου, θα περάσω δύσκολα και μετά; Αυτό σκέφτηκα και ξεκίνησα να ευχαριστώ τον εαυτό μου, που κατάφερε να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο, που άντεξε και παρέμεινε δυνατός ως το τέλος. Κι έτσι, έφερε έναν άλλον υγιή άνθρωπο στον κόσμο. Έζησα ένα θαύμα, οπότε σεβάστηκα τον εαυτό μου και το σώμα μου».

Συγκινεί η Λάουρα Νάργες: «Είχα βουλιμικά επεισόδια, κάποια στιγμή κουράστηκε η ψυχή μου»

Γενέθλια για τη Λάουρα Νάργες με φόντο την Ακρόπολη - Η έκπληξη του Χρήστου Σαντικάι

Λάουρα Νάργες: «Λιώνει» στο γυμναστήριο - Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved