Ρένια Λουιζίδου:  Η ηλικία, ο ρόλος που ξεχωρίζει και το μεγάλο «μπαμ»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: Η ηλικία, ο ρόλος που ξεχωρίζει και το μεγάλο «μπαμ»

Για την εποχή των Απαράδεκτων, τον ρόλο που έχει ξεχωρίσει αλλά και για τον λόγο που λέει την ηλικία της, μίλησε η Ρένια Λουιζίδου.

Μέτρησε για όλα αυτά ότι είχατε, για τον τρόπο που διαχειριστήκατε την επιτυχία, τις βάσεις από την οικογένεια;

Τότε που ξεκίνησαν αυτά και έγινε το μεγάλο μπαμ με τους «Απαράδεκτους», δεν είχα οικογένεια και παιδί. Η εποχή γενικότερα ήταν πιο αθώα. Χωρίς πολύ ή λιγότερο «κίτρινο» ή «ροζ» Τύπο, εκπομπές που κάνουν την τρίχα τριχιά, ο κόσμος έβλεπε τη σειρά, τρελαινόταν, με έβλεπε στον δρόμο και με φώναζε «αστροπελέκι».

Ρένια Λουιζίδου: «Κάθε χρόνο υπάρχει γκρίνια, αλλά στο τέλος έχουμε 40 σειρές»

louizidou-2.jpg

Ποιον ρόλο ξεχωρίζετε;

Είναι σαν να ζητάς από μια μάνα να ξεχωρίσει τα παιδιά της... Το καθένα είναι μια εκδοχή του εαυτού της, ο κάθε ρόλος λοιπόν, είναι μια εκδοχή μου σε διαφορετική εποχή. Η Χαρούλα από τη σειρά «Το σόι σου», χωρίς να έχει πολλά κοινά μ’ εμένα, κράτησε δέκα χρόνια, με ένα μικρό καστ, αλλά υπήρξε μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ μας. Μόνο για αυτόν τον λόγο θα έλεγα ότι αγαπώ τον ρόλο ίσως λίγο παραπάνω. Στον αντίποδα, η Χαρά του σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» ήταν μια πολύ ευτυχής στιγμή. Για το 2003, η Χαρά ήταν πολύ πρωτοποριακός χαρακτήρας.

Είστε κι εσείς πρωτοποριακή;

Στα 58 μου δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος...

louizidou-1.jpg

Λέτε την ηλικία σας...

Ναι, δεν έχω πρόβλημα να λέω την ηλικία μου. Αλλά και να θέλεις να κρυφτείς, κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός. Ύστερα από όσα έχουμε περάσει, συνειδητοποιήσαμε πόσο εύθραυστοι είμαστε και πως όλα μπορεί να καταρρεύσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το να είσαι υγιής και να καταφέρνεις να μεγαλώνεις κοντεύει να γίνει κατόρθωμα, θα έπρεπε να χειροκροτούμε που μεγαλώνουμε με υγεία και κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε

Πηγή Tύπος tv

Θάνος Κωνσταντάκης: Ο άντρας που εδώ και 20 χρόνια είναι στο πλευρό της Ρένιας Λουϊζίδου

Βίκτωρας Κωνσταντάκης: Ο γιος της Ρένιας Λουϊζίδου είναι ο «κλώνος» της μαμάς του

Ρένια Λουιζίδου: Η ερώτηση που την «τρέλανε»: «Είχα πάθει εγκεφαλικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved