Κλέλια Ρένεση: Μιλάει για το καλοκαίρι στη Γαύδο με την κόρη της χωρίς ίντερνετ και χωρίς ρεύμα
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Μιλάει για το καλοκαίρι στη Γαύδο με την κόρη της χωρίς ίντερνετ και χωρίς ρεύμα

Στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Σαμιώτη για το Ioanian TV παραχώρησε συνέντευξη η Κλέλια Ρένεση

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, Κοραλία κάτι το οποίο κάνει σπάνια στις συνεντεύξεις της. Μάλιστα αναφέρθηκε σε μία συνήθεια που έχει κάθε καλοκαίρι μαζί της.

Κλέλια Ρένεση: Έτσι περνά στις διακοπές της - Ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην κόρη της

«Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ να μεταδώσω. Δεν είμαι Θεός. Από κάποιο σημείο και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια της. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο τρόπος που της δείχνω τη ζωή, της έχει μάθει πέντε πράγματα. Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση. Το οδηγώ προς τη φύση για να γίνει ένα με αυτή. Να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί.

Προσπαθώ να της διδάξω τους δρόμους και τα μονοπάτια που αργότερα θα χρειαστεί να πάρει για να βρει τον εαυτό της, όταν θα χαθεί. Τα social media είναι ένα πανηγύρι. Εγώ δεν θέλω να μου βάζουν κανόνες, δεν μου αρέσει αλλά το μεγάλωμα του παιδιού θέλει κανόνες και όρια, για το ίδιο πάνω απ’ όλα, γιατί χαόνεται» εξομολογήθηκε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπισμπίκης – Ρένεση: Μαζί στη νέα του Alpha «Τα κόκκινα φανάρια»

Δυο μήνες διατροφή, 5 κιλά μείον & αποκαλύπτει πώς τα έχασε: «Είχαν κατακάτσει από τη γέννα»

Πόρτο Λεόνε: Τα πρόσωπα που θα δούμε στο βασικό καστ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved