Η Δούκισσα Νομικού στη Μοντάνα - Φωτογραφίζει τα παιδιά της και ξετρελαίνει το Instagram!

Instagram / dutchesss_

Showbiz

Η Δούκισσα Νομικού στη Μοντάνα - Φωτογραφίζει τα παιδιά της και ξετρελαίνει το Instagram!

Η Δούκισσα Νομικού ζει το όνειρο στη Μοντάνα των ΗΠΑ, και δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει τις πιο γλυκές οικογενειακές στιγμές!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, σε ένα μαγευτικό τοπίο που κόβει την ανάσα.

«Εξαφανισμένη» η Δούκισσα Νομικού - Η ανησυχία των φίλων της και η εξήγηση

Photo-by-Doukissa-Nomikou-Theodoridi-on-June-24-2024.-May-be-an-image-of-one-or-more-people-blonde-hair-hat-and-ocean..jpg

Instagram / dutchesss_

Τα καταπράσινα λιβάδια και τα επιβλητικά βουνά της Μοντάνα γίνονται το ιδανικό σκηνικό για την οικογένεια, που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την απόδρασή της.

Photo-by-Doukissa-Nomikou-Theodoridi-on-June-17-2024.-May-be-an-image-of-one-or-more-people-blonde-hair-makeup-long-hair-and-pool..jpg

Instagram / dutchesss_

Οι followers της Δούκισσας Νομικού ξετρελάθηκαν με τις φωτογραφίες και γέμισαν τα σχόλια με καρδούλες και θαυμασμό, επιβεβαιώνοντας πως η αγαπημένη τους παρουσιάστρια ξέρει πώς να συνδυάζει την οικογενειακή ζωή με τα ταξίδια και την πολυτέλεια!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media και είχε στείλει το εξής μήνυμα στο κοινό της: "Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days”.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις νέες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Δούκισσας: «Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, θα έδινα μια αγκαλιά στο 17χρονο εαυτό μου»

Δούκισσα Νομικού: Τέλος τα μακριά μαλλιά – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Σαν σήμερα παντρεύτηκαν Ζήνα και Νομικού: Τα αρνιά, τα νυφικά και φωτό από τους παραμυθένιους γάμους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved