Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης
Showbiz

Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δάνης Κατρανίδης σε ηλικία 75 ετών

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου πριν από λίγα λεπτά μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Δάνης Κατρανίδης: Τα 75α γενέθλιά του, οι 3 γάμοι, η Αλίκη, η Μίρκα & τι συμβαίνει με την υγεία του

1675065313131-169273629-katranidis-5.jpg

«Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια… Το κενό είναι μεγάλο…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

https://www.instagram.com/p/C_XdQKEI-KZ/

Τα δημοσιεύματα για σοβαρό πρόβλημα υγείας

O Δάνης Κατρανίδης έχει να εμφανιστεί κάπου δημόσια από το 2020. Πιο πριν, ο ηθοποιός δεν έχανε παράσταση συναδέλφων που εκτιμούσε και αγαπούσε πολύ το θέαμα και το socializing με καλούς του φίλους από τη δουλειά. Ξαφνικά ο ίδιος εξαφανίστηκε και δημοσιεύματα εκείνων των ημερών τον ήθελαν να έχει αφοσιωθεί στην ίασή του από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί όταν το Πάσχα του 2021, μετά από κάποιες εξετάσεις ρουτίνας, σύμφωνα με την Espresso, οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς τού συνέβαινε.

Μετά και από αυτές τις εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ήρθε η δεύτερη απογοήτευση καθώς προφανώς οι φόβοι των γιατρών επιβεβαιώθηκαν.

Από τότε, ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε, όπως λένε οι ίδιες πηγές, πολλές φορές στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες που έκριναν αναγκαίο να κάνει οι θεράποντες γιατροί του προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο πιο έγκυρα και άμεσα το πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς ο ηθοποιός έχασε τη μάχη.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Σπάνιο φωτογραφικό κλικ-Νύφη στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη, 53 χρόνια πριν!

Φαίη Ξυλά για Δάνη Κατρανίδη: «Μαθαίνω νέα του από φίλους και γνωστούς»

«Ο Δάνης Κατρανίδης έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν θέλει να μιλάμε για αυτό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved