Φωτεινή Ντεμίρη: Από τη νομική στην υποκριτική- Η ηλικία, η καριέρα & ο χωρισμός που δεν περιμέναμε!

NDPPHOTO 

Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: Από τη νομική στην υποκριτική- Η ηλικία, η καριέρα & ο χωρισμός που δεν περιμέναμε!

Η Φωτεινή Ντεμίρη, γεννημένη στις 2 Σεπτεμβρίου 1960 στην Πάτρα, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και θεάτρου.

Η πορεία της είναι γεμάτη επιτυχίες, αλλά και προκλήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο γιος μου δεν ήθελε ποτέ να χρησιμοποιεί τα ονόματα των γονιών του»

201812111309560.0211_FOTINI_NTEMIRI_10122018.jpg

NDPPHOTO

Από τη νομική στην υποκριτική

Αν και αρχικά σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Φωτεινή Ντεμίρη δεν άργησε να ανακαλύψει το πραγματικό της πάθος, την υποκριτική. Στρέφεται λοιπόν σε αυτόν τον χώρο και φοιτά στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη, όπου αποκτά την εκπαίδευση και τα θεμέλια για την μετέπειτα επιτυχημένη καριέρα της.

202106161048440.0675_FOTINI_NTEMIRI_1562021.jpg

Η καριέρα στην τηλεόραση

Η Φωτεινή Ντεμίρη έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσω του ρόλου της ως Κανέλλα στη δημοφιλή σειρά «Το Καφέ της Χαράς». Ο ρόλος αυτός την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή και την καθιέρωσε στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Το κοινό την αγάπησε για την αμεσότητά της στον ρόλο της Κανέλλας, που έμεινε αξέχαστος.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτή τη σειρά. Η Φωτεινή Ντεμίρη συνέχισε την καριέρα της στην τηλεόραση με εξαιρετική επιτυχία, συμμετέχοντας σε δημοφιλείς σειρές όπως «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», «Αστέρας Ραχούλας», «Παρθένα Ζωή» και πιο πρόσφατα στο «Το Ναυάγιο» του Mega. Κάθε της ρόλος ήταν και μια νέα πρόκληση, την οποία κατάφερε να φέρει εις πέρας με αξιοσημείωτη επιτυχία, κερδίζοντας πάντα τις θετικές κριτικές του κοινού και των συναδέλφων της.

6Z3A6467.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφος

Η πορεία της όμως δεν περιορίστηκε στην τηλεόραση. Η Φωτεινή Ντεμίρη έχει επίσης έντονη παρουσία στο θέατρο, όπου έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραγωγές. Το ταλέντο της δεν άργησε να αναδειχθεί και στη σκηνή, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί και ως μία από τις πιο αξιόλογες θεατρικές ηθοποιούς της χώρας. Οι ερμηνείες της χαρακτηρίζονται από το βάθος και την αφοσίωση που επιδεικνύει σε κάθε ρόλο, κάνοντάς την ξεχωριστή στον καλλιτεχνικό χώρο.

6Z3A6564.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Παράλληλα, η Φωτεινή έχει δοκιμάσει τις ικανότητές της και στον κινηματογράφο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την καλλιτεχνική της πορεία. Κάθε της εμφάνιση, είτε στη μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη, φέρνει κάτι το μοναδικό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει.

Η προσωπική ζωή & ο γάμος με τον Χάρη Γρηγορόπουλο

Στην προσωπική της ζωή, η Φωτεινή Ντεμίρη ήταν παντρεμένη με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο. Ο γάμος τους διήρκεσε από το 1994 έως το 2024, και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρίνα το 1996 και τον Τίτο το 1998. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες γάμου, η σχέση τους παραμένει φιλική, κυρίως για χάρη των παιδιών τους.

201901211137330.0026_FOTINI_NTEMIRI_XARIS_GRIGOROPOYLOS_1812019.jpg

NDPPHOTO

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η ηθοποιός είχε αναφερθεί στην κρίση στο γάμο της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο. «Υπήρξε περίοδος που μείναμε σε διαφορετικά σπίτια, άλλα δε σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε, είμαστε οικογένεια. Έχουμε ζωντανή σχέση σε επίπεδο επικοινωνίας. Περνάμε καλά μεταξύ μας άλλα και τσακωνόμαστε», είχε δηλώσει.

Πληροφορίες: Wikipedia.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Γρηγορόπουλος: Οι φώτο από τις πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό του από τη Φωτεινή Ντεμίρη

Φωτεινή Ντεμίρη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού

Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο Τίτος Γρηγορόπουλος δεν λέει ότι είναι γιος μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved