Γιώργος Γερολυμάτος: Η ηλικία, το Playboy, η σύλληψη του γιου του & η σπουδαία καριέρα
Showbiz

Γιώργος Γερολυμάτος: Η ηλικία, το Playboy, η σύλληψη του γιου του & η σπουδαία καριέρα

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο για την επιτυχημένη μουσική του καριέρα, αλλά και για την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος είναι Έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός που γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1949.

Γερολυμάτος: «Δεν μπορούν δύο άντρες να μεγαλώσουν ένα παιδί. Η φύση της μάνας δεν αντικαθίσταται»

Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σαν λαϊκός καλλιτέχνης.

gerolimatos.jpg

NDPPHOTO

Διακρινόταν για την εκλεπτυσμένη του παρουσία στο πάλκο και την αισθαντική φωνή του. Ήταν από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές της περιόδου του Νέου Κύματος της ελληνικής δισκογραφίας.

Εντυπωσιακός στο παρουσιαστικό και γυμνασμένος, ήταν ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος για την ελληνική έκδοση του περιοδικού Playboy, στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος του 1990.

gerolimatos-(2).jpg

NDPPHOTO

NDP photo agency

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Ontime ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε αποκαλύψει για το ταραχώδες παρελθόν του:

"Έχω απατήσει. Γκόμενες που είχα, φιλενάδες, ναι, έχω απατήσει, αλλά την γυναίκα μου όχι.

Ποτέ δεν έκανα σχέση με γυναίκες που ήξερα ότι είναι παντρεμένες, γιατί δεν ήθελα να μπερδευτώ. Μου έχει συμβεί να είμαι με παντρεμένη, να μην το ξέρω και μετά το φρέναρα. Να έχω μιλήσει και χαιρετήσει κάποιον και να μου «κολλήσει» η γυναίκα του… ποτέ δεν το έκανα αυτό, εγώ είμαι αρσενικό, έτσι γεννήθηκα κι έτσι θα πεθάνω… Δεν αλλάζει ο Γερολυμάτος με τίποτα".

200901261230390.1489_GIORGOS_GEROLIMATOS_25012009.jpg

NDPPHOTO

Η ζωή στο σήμερα

Σήμερα, ο Γιώργος Γερολυμάτος ζει μια πιο ήρεμη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που κάποτε τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα.

Έχοντας απολαύσει την επιτυχία τόσο στη μουσική όσο και στις προσωπικές του σχέσεις, ο Γερολυμάτος συνεχίζει να είναι μια θρυλική μορφή της ελληνικής showbiz, με το κοινό να τον θυμάται για τις μεγάλες του επιτυχίες.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βλασιάδη έχει δύο παιδιά.

Η σύλληψη του γιου του

Σχετικά με τη σύλληψη του γιου του το 2018 έπειτα από καταγγελίες για εμπλοκή του στην εκβίαση μεσιτών ακινήτων, εργολάβων, αλλά και αγοραστών σπιτιών είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξη:

"Με είχε πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα θα τον πείραζε. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ήξερα πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι, τόσα χρόνια που είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθαρό το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα.

gerolimatos.jpg

Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος του. Η δικαιοσύνη ωστόσο έλαμψε και αθωώθηκε γί’ αυτήν την υπόθεση. Από την αρχή όμως εγώ ήμουν σίγουρος για το παιδί μου και ότι ήταν λάθος εμπλεκόμενος. Ευτυχώς όλα τελείωσαν αισίως.

Αυτό που με στεναχώρησε τότε ήταν ότι έπρεπε εγώ να ενημερώσω τα μίντια, τα κανάλια και τις εφημερίδες, να γράψουν για την αθωωτική απόφαση. Όταν όμως είχαν βγει στην αρχή οι κατηγορίες έπεσαν πάνω μου, όπως και στο παιδί μου. Ξέρω βέβαια ότι πάντα το σκάνδαλο πουλάει περισσότερο. Περασμένα, ξεχασμένα όμως. Το παιδί μου αθωώθηκε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για πάντα".

Διαβάστε επίσης:

«Είμαι αρσενικό, έτσι γεννήθηκα κι έτσι θα πεθάνω… Δεν αλλάζει ο Γερολυμάτος με τίποτα»

Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Δεν είχε διάθεση για ζωή μετά την οικονομική κατάρρευση»

Γιώργος Γερολυμάτος: «Το παιδί μου αθωώθηκε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για πάντα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved