Στάνκογλου: Ο ρόλος στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και η συνεργασία με την Παπούλια
Showbiz

Στάνκογλου: Ο ρόλος στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και η συνεργασία με την Παπούλια

Έτοιμος ο Γιάννης Στάνκογλου για την πρεμιέρα του με τη σειρά «Αρχελάου 5» στην ΕΡΤ1, καθώς έχει μετρήσει περίπου έναν μήνα στα γυρίσματα, επιτέλους το απωθημένο του για μια κωμική σειρά, μετά τα τόσα δράματα, γίνεται πραγματικότητα.

«Αρχελάου 5», νέα σειρά στην ΕΡΤ.

Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα και πηγαίνουμε υπέροχα! Ενθουσιάστηκα διαβάζοντας το σενάριο, τουλάχιστον μέχρι το 26ο επεισόδιο. Είναι μια πολύ φρέσκια σειρά, με πολύ άμεσο χιούμορ, γρήγορο ρυθμό, πολύ ωραίους χαρακτήρες. Δεν είναι μια κωμική σειρά που έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα κολλήσει με αυτό. Ύστερα από τόσα χρόνια δράμα, μου αρέσει πάρα πολύ που κάνω κωμωδία φέτος

Γιάννης Στάνκογλου: Πάντα διαφύλασσα την προσωπική μου ζωή και ακόμη προφυλάσσω την πρώην σύζυγό μου

yiannisstankoglou_1688467446_3139414940208917836_597571468.jpg

Και στο δράμα, όμως, χρόνο με τον χρόνο ωριμάζεις σαν το παλιό κρασί...

Ελπίζω να το πεις και τώρα που κάνω κωμωδία, που κάνω κάτι άλλο

Με την αγαπημένη Εβελίνα Παπούλια, πώς είναι η συνεργασία σας;

Εξαιρετικά! Έχουμε δέσει πάρα πολύ. Η Εβελίνα την έχει την κωμωδία στο αίμα της. Έχει φοβερό ρυθμό και σου δίνει πολύ ωραίες πάσες για να κάνεις και εσύ πράγματα. Και όχι μόνο η Εβελίνα, και η Ναταλία Δραγούμη και ο Γεράσιμος Γεννατάς και όλα τα παιδιά.

Δεν τη φοβήθηκες την κωμωδία;

Το έλεγα από πέρυσι ότι ήθελα να κάνω κωμωδία. Όταν λοιπόν μου ανακοίνωσαν και τους συνεργάτες χάρηκα και δεν το σκέφτηκα και πολύ. Διάβασα τα σενάρια, μίλησα με τους σεναριογράφους και είπα ότι ήθελα να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτός ο χαρακτήρας που κάνω είναι ένας τύπος του Παγκρατίου, λίγο μέσα στη μαφία της περιοχής και λίγο του υποκόσμου. Έχει πάρα πολλά κωμικά στοιχεία, πολλά κολλήματα στη ζωή του, όπως η τρομερή αδυναμία στην κόρη του, μαγειρεύει, έχει αδυναμία στο πλέξιμο, έχει πολλές αντιθέσεις οι οποίες μου αρέσουν πάρα πολύ. Με βλέπω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ότι είμαι χαρούμενος και αυτό μου είχε λείψει! Αυτοσχεδιάζεις την κάθε σκηνή, ενώ με τις δραματικές σειρές είναι λίγο πιο «στη γραμμή» τα πράγματα. Δεν μπορείς να ξεφύγεις, να προτείνεις κάτι άλλο.

yiannisstankoglou_1692619287_3174243105091466087_597571468.jpg

Πού βλέπεις τον εαυτό σου στον χαρακτήρα του Ματθαίου;

Είναι ο ενθουσιασμός του για τη ζωή, το κόλλημα με την κόρη του, όπως έχω εγώ με τα παιδιά μου. Εκείνο όμως που μου αρέσει περισσότερο στον χαρακτήρα του είναι η αντίθεση. Οτι είναι άνθρωπος της νύχτας αλλά την ίδια στιγμή έχει και κάποιες ευαισθησίες

Πηγή Real

Στάνκογλου - Παπούλια: Η απίστευτη μεταμόρφωσή τους! Με κοτσιδάκι εκείνος, μελαχρινή η ηθοποιός

Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του γίνεται 15 χρονών και δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Γιάννης Στάνκογλου: Στην Ταϊλάνδη με τα παιδιά του - Οι πόζες με την τίγρη και το zip line

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved