Γιάννης Μόρτζος: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό – Στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα
Showbiz

Γιάννης Μόρτζος: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό – Στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Μόρτζο, ο οποίος  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και σήμερα φιλοξενείται στο Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας ένα επιπλέον πρόβλημα με την καρδιά του σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της On Time και της Σάσας Σταμάτη.

mortzos.jpg

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του και ηθοποιός Γιούλη Ζήκου.

Ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που γνωρίζουν το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού είναι ο γνωστός δημοσιογράφος-συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος είναι και στενός φίλος του ζευγαριού.

«Μην τον ενοχλείτε, περνάει πολύ δύσκολες ώρες και χρειάζεται ηρεμία και βέβαια σεβασμό στην κατάστασή του, απ’ όλους μας. Άλλωστε, ο Γιάννης πάντα είχε καλή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και μακάρι να γίνει σύντομα καλά και θα βγει μιλήσει ο ίδιος για το Γολγοθά που περνά» είπε χαρακτηριστικά στην On Time ο κ. Μπουνιάς.

Και τόνισε: «Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε καλά ιατρικά χέρια, αλλά ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει το θαύμα…».

1675199335526-995228916-mortzos-kentriki.jpg

Ο ηθοποιός το 2015 είχε βρεθεί πάλι σε πολύ δύσκολη θέση με την υγεία του ύστερα από μια καρδιολογική επέμβαση ρουτίνας και είχε αναφέρει:

«Έκανα μπαϊπάς. Ευτυχώς, γλίτωσα. Ήμουν διασωληνωμένος. Πενήντα μέρες στην Εντατική ήμουν ζωντανός νεκρός. Και όταν κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου, έβλεπα να πεθαίνουν κάποιοι στο θάλαμο. Και δεν είχαν την ευαισθησία οι νοσοκόμες να τραβάνε την κουρτίνα να μην τους βλέπω. Εκεί είπα μέσα μου ότι “αφού πεθαίνουν αυτοί, θα πεθάνω κι εγώ”».

giannis-mortzos-1.jpg

Και είχε προσθέσει: «Όμως, σιγά σιγά έδινα κουράγιο στον εαυτό μου, σκεφτόμουν το παιδί μου και τη γυναίκα μου και προσπαθούσα να συνέλθω. Άρχισα να λέω στίχους από ποιήματα και λόγια από ρόλους που μου έρχονταν στο μυαλό.

Τότε, είπα ότι αφού μιλάω, άρα υπάρχω κι έτσι συνήλθα. Νομίζω, όμως, ότι ένας λόγος που κρατήθηκα στη ζωή ήταν η γυναίκα μου, η Γιούλη, η οποία καθόταν πάνω από το μαξιλάρι μου και δεν πήγαινε πουθενά… Τώρα πια δεν τον φοβάμαι το θάνατο. Είναι λύτρωση».

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μόρτζος: «Έβηχε και έφτυνε συνέχεια, σιχάθηκα και δεν ξαναπάτησα εκεί»

Γιάννης Μόρτζος για Γιώργο Λαμπάτο: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη, μετάνιωσα, δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι»

Μόρτζος: Ο Λαμπάτος επί μονίμου βάσεως ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος - H on air απάντηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved