Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πού χάρισε ρούχα και αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιεί πια
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πού χάρισε ρούχα και αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιεί πια

Η Ιωάννα Τούνη χάρισε ρούχα και αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιεί πια και αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok που τα έδωσε. 


Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας η οποία έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να καθαρίσει την ντουλάπα της και να χαρίσει ρούχα, αξεσουάρ που δεν φορά πλέον.

Όπως τόνισε η ίδια η Ιωάννα Τούνη δέχεται συχνά την ερώτηση για το τι κάνει τα ρούχα που δεν χρησιμοποιεί πια και εκείνη απάντησε ότι τα δίνει σε αγαπημένα της πρόσωπα, φίλες, σε υπαλλήλους της εταιρίας της αλλά και σε ιδρύματα.

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-June-30-2024-tagging-@j.touni-@aretaperisteri-and-@bubblegun_world.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-and-pool..jpg

Συγκεκριμένα είπε: «Εννοείται πως τα χαρίζω. Τι ερώτηση είναι αυτή; Στις κολλητές μου εννοείται, πολλές φορές σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη, σε φίλες και γνωστές μους, στην οικογένεια και στα κορίτσια από την Bubblegun. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα»


Και έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε: «Η "ενεργειακή θεωρία" πάντως λέει οτι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις… Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά… κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί κάποιος άλλος ❤️❤️ #fyp #foryou #bubblegun #viral #tiktokgreece ♬ original sound - Ioanna Touni»

Διαβάστε επίσης:

Η Ιωάννα Τούνη ψάχνει παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τι ζήτησε από τους followers της!

Ιωάννα Τούνη: Υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο με το μήνυμα που είχαμε ανάγκη να ακούσουμε! Το νέο ξεκίνημα

Ιωάννα Τούνη: «Πώς τα προλαβαίνουν όλα οι εργαζόμενες μαμάδες; Δε μαγειρεύω σχεδόν ποτέ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved