Showbiz

Γιάννης Μόρτζος: Η οικονομική καταστροφή από το θέατρο & το θαύμα που βίωσε όταν κινδύνεψε η ζωή του

Ο Γιάννης Μόρτζος υπήρξε ένας από τους ακούραστους εργάτες του θεάτρου και είχε αφοσιωθεί σ' αυτό από τα πρώτα κιόλας χρόνια της καριέρας του που κράτησε σχεδόν εξήντα χρόνια. 

Μάλιστα, υπήρξε τόσο αφοσιωμένος που ακόμα και η οικονομική καταστροφή που υπέστη από τις παραστάσεις που ανέβαζε αλλά δεν είχαν απήχηση στο κοινό, δεν τον τρόμαξε ποτέ, ούτε τον στενοχώρησε. Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Λοιπόν, είχε παραδεχτεί: «Δεν έχω βάλει τίποτα στην άκρη. Αν δεν δουλέψω στην τηλεόραση και στο θέατρο, είμαι υποχρεωμένος να ζω μαζί με τη γυναίκα μου με μια κουτσουρεμένη σύνταξη. Ό,τι λεφτά έβγαζα, τα επένδυα όλα στο θέατρο, που είναι μια κακιά επιχείρηση. Έχω χάσει εκατομμύρια, αλλά δεν στενοχωριέμαι, ήταν κάτι που επέλεξα εγώ».

Χρυσανθόπουλος στο gossip-tv για Γιάννη Μόρτζο: «Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και έπαιξα δίπλα του»

Ο Γιάννης Μόρτζος πριν μερικά χρόνια είχε περάσει και μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που όμως κατάφερε να ξεπεράσει και όπως έλεγε ο ίδιος όταν ερωτούνταν γι' αυτή: «Πέρασα μια περιπέτεια που παραλίγο να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο, αλλά κάποια δύναμη υπερίσχυσε και έζησα. Ήμουν σε κώμα στην εντατική 35 μέρες... Θα σου πω μια εικόνα. Ήμουν σε καταστολή και απέναντί μου στον θάλαμο είχαν φέρει ανθρώπους από τη Λιβύη που τότε γινόταν πόλεμος, οι οποίοι ήταν χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, με κεφάλια σπασμένα στη μέση. Όταν τους έβλεπα αυτούς, νόμιζα πως είμαι στον άλλον κόσμο. Είπα όμως ότι θα αντιδράσω και αυτό μου έδωσε μια δύναμη ότι δεν είναι ώρα να φύγω από τη ζωή και το πέτυχα.

Φοβάστε τον θάνατο;

Όχι, δεν φοβάμαι κανέναν θάνατο. Το ότι σήμερα ζω, οφείλεται σε θαύμα...

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved