Η Άντζελα Γκερέκου χόρεψε Τόλη Βοσκόπουλο στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου
Showbiz

Η Άντζελα Γκερέκου χόρεψε Τόλη Βοσκόπουλο στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

H Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στην Κύπρο με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, αφού ήταν καλεσμένες στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου που έγινε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Η ηθοποιός απαστράπτουσα, μαυρισμένη και πιο ξανθιά από ποτέ, επέλεξε για την εν λόγω περίσταση ένα απίθανο μάξι φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ με πτυχώσεις και ιδιαίτερο πατρόν στα μανίκια.

Όπως είναι γνωστό η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς στο Mega και συνεργάζεται με τον Αντρέα Γεωργίου που σκηνοθετεί την πετυχημένη σειρά και βρέθηκε από νωρίς σε αυτή τη σημαντική στιγμή του Αντρέα και της Σιμώνης.

87679ac2ac1a4ff08217a67ea5e54a9e.jpg

Ήταν στην προετοιμασία του γαμπρού, πάντα με την κόρη της και βοήθησε στο "ζώσιμο" του γαμπρού, ένα έθιμο που τηρούν ευλαβικά στην Κύπρο.

Στη συνέχεια είδαμε υπέροχες φωτογραφίες της με το ζευγάρι έξω από την εκκλησία, ενώ και στη γαμήλια δεξίωση που δόθηκε η Άντζελα Γκερέκου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο που είχε ερμηνεύσει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Το φεγγάρι πάνωθέ μου", η Άντζελα Γκερέκου μάγεψε τους πάντες και το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσίευσε και η μονάκριβη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

https://www.instagram.com/p/C_bUUIau0uI/

Διαβάστε επίσης:

Γάμος Γεωργίου – Χριστοδούλου: To after party με τον Αργυρό, το παθιασμένο φιλί & το ζεϊμπέκικο

Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Γιατί δεν είχαν στον γάμο τους μπομπονιέρα;

Γάμος Γεωργίου-Χριστοδούλου: Το πρώτο φιλί των νεονύμφων - Καρέ καρέ η έξοδος από την εκκλησία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved