Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv: «Δεν θα σταματήσω να νιώθω την έλλειψη του Λαυρέντη»
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv: «Δεν θα σταματήσω να νιώθω την έλλειψη του Λαυρέντη»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υπήρξε ένας από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, προδωμένος από την καρδιά του! 

Το κενό που άφησε πίσω του είναι μεγάλο, κάτι που με δηλώσεις του αποκλειστικά στο gossip-tv παραδέχεται ο αγαπημένος Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος υπήρξε συνοδοιπόρος του αξέχαστου τραγουδοποιού από το 1977 που γνωρίστηκαν.

Συναυλία - Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο θέατρο Άλσος

201707201119450.9106_GIANIS_ZOYGNAELIS_LAVRENTIS_MAXERITSAS_1972017.jpg

«Σαν παρουσία η έλλειψη δεν πρόκειται να σταματήσει να υφίσταται και σε εμένα και σε όλους όσοι τον αγάπησαν» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον φίλο τους και συνέχισε: «Φυσικά και νιώθω την έλλειψή του αλλά την αίσθησή του γενικά στη ζωή γιατί κάναμε πολλά πράγματα μαζί και σε συνεργασίες αλλά και σε φιλικό επίπεδο έχουμε συνυπάρξει».

Μόνο καλά πράγματα έχει να θυμηθεί ο Γιάννης Ζουγανέλης από την κοινή διαδρομή του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καθώς λέει: «Θυμάμαι όλα τα καλά. Δεν είχε κακό ο Λαυρέντης. Μερικές φορές ήταν λίγο οξύθυμος αλλά του περνούσε αμέσως ήταν αένα ευγενικό παιδί. Τα θυμάμαι όλα. Μερικές φορές με την παρέα που παίξαμε ή ζήσαμε, τον αναφέρουμε και γελάμε. Γιατί ήταν ένας άνθρωπος του χιούμορ. Και αυτός και η γυναίκα του η Ελένη. Είναι από τα κορίτσια που έχω γνωρίσει και έχουν ιδιαίτερο χιούμορ. Τον γνώρισα το ’77, έχω μεγάλη εμπειρία. Αλλά και η κόρη του, η Μαρία Κλάρα έχει στον ώμο της το έργο του πατέρα της. Είναι ένα γλυκό παιδάκι και πάντοτε με ενδιαφέρει πώς θα πάει και αυτό στη ζωή του».

201109121202240.6932_ZOYGANELIS_MAXERITSAS_11092011.jpg

Το 2011, οι δύο καλλιτέχνες σε όμορφες στιγμές εκτός μουσικής σκηνής!

Απόψε, πρόκειται να γίνει μία μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα όπου θα συμμετάσχουν μερικοί από τους πιο αγαπημένους του φίλους οι οποίοι και θα ερμηνεύσουν τις αξέχαστες επιτυχίες του. Ανάμεσά τους βέβαια και ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Η συναυλία είναι αφιερωμένη στα τραγούδια του Λαυρέντη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μαχαιρίτσας είναι ένα στοιχείο σύγχρονου πολιτισμού. Και για τον τρόπο του, και για τη στάση του και για την έκφρασή του και γιατί δεν διεκδικούσε τίποτα παρά μόνο να τον αποδεκτούν με τις αξίες, ο καθένας, τις διαφορετικές του. Στοιχεία πολιτισμού είμαστε όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου. Γιατί για να προχωρήσει ο πολιτισμός, δεν φτάνει μόνο ο δημιουργός, πρέπει να γίνει αντιληπτός και από τον αποδέκτη. Του αξίζει του Λαυρέντη να τον θυμόμαστε, γιατί και τα τραγούδια του είναι διαχρονικά. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και του έρωτα και της ψυχαγωγίας και της σκέψης και γι’ αυτό και συμμετέχουμε. Είναι η τρίτη συναυλία που συμμετέχω για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved