Τάσος Φωτινιάς: Επιστρέφει δισκογραφικά μετά την περιπέτεια & τον σάλο με το τελευταίο του τραγούδι
Showbiz

Τάσος Φωτινιάς: Επιστρέφει δισκογραφικά μετά την περιπέτεια & τον σάλο με το τελευταίο του τραγούδι

Ο Τάσος Φωτινιάς πρόσφατα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, λόγω της καταγγελίας, που είχε κάνει ότι ο δημιουργός του τραγουδιού που είχε βγάλει τότε, το έδωσε σε άλλον ερμηνευτή χωρίς καν να τον ενημερώσει, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του.

«Ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό, εκεί που καθόμουν, ενημερώθηκα ότι κάποιος άλλος πάει να κυκλοφορήσει το τραγούδι. Προσπάθησα να βρω τον συνθέτη, δεν τον βρήκα ποτέ, τον άλλον τραγουδιστή δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ψάξω. Στην πορεία είδα και εγώ ότι έχει μπει στη διαδικασία ένας άλλος καλλιτέχνης να το κυκλοφορήσει, όπως και έγινε, ο οποίος το παρουσιάζει σαν δικό του και δεν με έχει αναφέρει πουθενά εμένα», είχε καταγγείλει ο νεαρός ερμηνευτής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», στο OPEN, προσθέτοντας:

«Το κομμάτι δεν είχε κλείσει ούτε επτά μήνες, γι’ αυτό και το λέμε και κλοπή! Ακόμα έπαιζε από μένα, δεν είχε προλάβει να διαφημιστεί καλά καλά».

Λίγους μήνες μετά την περιπέτεια που βίωσε με το τραγούδι Bam Bam ο Tάσος Φωτινιάς επιστρέφει με νέο single.

O τίτλος του νέου του τραγουδιού έχει τίτλο «Αυτός ο έρωτας». Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους του ερμηνευτή και μουσική του μόνιμου συνεργάτη του, μουσικού και μαέστρου, Μαρίνου Ταξείδη.

fotinias1.jpg

Ο Τάσος Φωτινιάς, ο οποίος έχει να επιδείξει αρκετές συνεργασίες, με σημαντικότερη αυτή με τον Θέμη Αδαμαντίδη, σε ένα ντουέτο-έκπληξη, δεν αρκείται σε αυτό το single και το προσεχές διάστημα θα κυκλοφορήσει τα επόμενα τραγούδια του, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved