Σμαράγδα Καρύδη: Στιγμές από το καλοκαίρι της - Οι πόζες με μαγιό, τα φαγητά και οι έξοδοι
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Στιγμές από το καλοκαίρι της - Οι πόζες με μαγιό, τα φαγητά και οι έξοδοι

Ένα απίθανο καλοκαίρι έζησε και φέτος η Σμαράγδα Καρύδη και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της το πέρασε στο εξοχικό της στην Αίγινα.

Εκεί ήταν που γιόρτασε και τα γενέθλιά της παρέα με αγαπημένους φίλους και καλούς συναδέλφους που με τα χρόνια έγιναν οικογένεια.

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media στιγμές από το καλοκαίρι της, παρουσιάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν τις ξέγνοιαστες μέρες της στο όμορφο νησί.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα την είδαμε και με μαγιό και πραγματικά για άλλη μια φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά! Σαμαρά-Καρύδη και Κωνσταντινίδου δίνουν «μάχη» με το SUP

smaragda_karidi_official_1725383773_3449091540713731153_293987254.jpg

Εκτός από τις πόζες με μαγιό, όμως, η Σμαράγδα δεν παρέλειψε να δείξει και τις γαστρονομικές απολαύσεις του καλοκαιριού, δείχνοντάς μας σε φωτογραφίες τα νόστιμα φαγητά που δοκίμασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Γεμιστά, σαλάτες και μακαρονάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού!

Επιπλέον, ανέβασε στιγμιότυπα από τις εξόδους της, όπου απόλαυσε κρασί αλλά και παγωτό, δείχνοντάς μας πως και εκείνη κάνει συνέχεια τις ατασθαλίες της.

«Λίγο καλοκαίρι ακόμα 🌴 Ποτέ δεν είναι αρκετό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός που σίγουρα γέμισε τις μπαταρίες της και φέτος για τον χειμώνα που έρχεται.


Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C_dooFtC3P9/

Διαβάστε επίσης:

Καρύδη: Το πάρτι για τα γενέθλιά της στην Αίγινα & η... βραδινή συγχρονισμένη κολύμβηση στην πισίνα!

Σμαράγδα Καρύδη: Η ηλικία, η συνεργασία με τη Τζένη Καρέζη & τα 20 χρόνια με τον Θοδωρή Αθερίδη

Έγκυος ξανά η Συριοπούλου - Το επικό σχόλιο της Καρύδη κάτω από τη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved