Ελευθερία Ρήγου: «Το καλύτερο botox είναι η ξεκούραση»! Η φωτό χωρίς μακιγιάζ & το μήνυμα-υπενθύμιση
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: «Το καλύτερο botox είναι η ξεκούραση»! Η φωτό χωρίς μακιγιάζ & το μήνυμα-υπενθύμιση

Η Ελευθερία Ρήγου, προχώρησε αυτή την Τρίτη 9 Σεπτέμβρη, σε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη σημασία της ξεκούρασης και της ψυχικής υγείας και ισορροπίας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, η όμορφη ηθοποιός υπογράμμισε την αξία της χαλάρωσης και της ζωής μακριά από το άγχος και τις πιέσεις της καθημερινότητας, επισημαίνοντας ότι η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στις στιγμές που οι ίδιοι δημιουργούμε για τον εαυτό μας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή της ότι «το καλύτερο botox είναι η ξεκούραση», τονίζοντας έτσι την ανάγκη να βάζουμε την ευεξία μας και την υγεία μας πάνω από όλους και από όλα.

Βαρύ πένθος για την Ελευθερία Ρήγου: «Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας»

449479509_1430367280996610_5187400439917576743_n.jpg

Μέσα από αυτή την ανάρτηση - υπενθύμιση θα την χαρακτήριζα- δείχνει πως έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της και έχει βρει ίσως το πραγματικό νόημα της ζωής.

Όπως θα διαπιστώσετε, φαίνεται πως ο τρόπος που σκέφτεται και ο τρόπος ζωής της πλέον, μόνο θετικά αποτελέσματα έχει φέρει, καθώς, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει πιο ξεκούραστη και φρέσκια από ποτέ!

436916093_1387416348625037_8115132918920239470_n.jpg

«Το καλύτερο botox είναι η ξεκούραση. Βάζω την ξεκούρασή μου, πάνω από όλα γιατί μου αξίζει. Ξεκούραση από όλα και όλους. Αυτό δεν σημαίνει αδράνεια και παραίτηση, σημαίνει κάνω αυτά που μου δίνουν χαρά, συναντώ αυτούς που έχω ανάγκη και με κάνουν να χαμογελάω, χωρίς άγχος και αδικαιολόγητες εντάσεις. Αυτά τα αφήνουμε για την ώρα της πρόβας και της παράστασης. #σπίτι #σπίτιμου σπιτάκι μου φτωχοκαλυβάκι μου!👍🙏💚💛🧡😀Δεν θα ήθελα να με θυμούνται, ως εκείνον τον άνθρωπο που ήταν πάντα κουρασμένος, αγχωμένος, απασχολημένος, βιαστικός.

Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν άνθρωπο χαλαρό, με όρεξη για ζωή, που ξέρει να ξεκουράζεται, που αναγνωρίζει την αξία του, την δύναμή του, που αποδέχεται τις αδυναμίες και τις ατέλειές του. Που είναι ευάλωτος αλλά έχει και όρια, που έχει δυνατότητες. Που και θα γελάσει και θα κλάψει και θα πονέσει. Που θα αγκαλιάσει και το χάος και την μαγεία, σε αυτή την όμορφη ζωή…», έγραψε η Ελευθερία Ρήγου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε το post της παρακάτω:

rigou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Ρήγου: «Μη μου λέτε ότι δεν είστε καλά. Μπροστά μου είστε πταίσματα»

Ελευθερία Ρήγου:«Ο ρόλος της μητέρας είναι ίσως από τα πιο σπουδαία πράγματα που μπορούν να συμβούν»

Ελευθερία Ρήγου: «Η κατάθλιψη είναι ένα βαθύ πηγάδι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved