Τούνη: Το δώρο που δέχθηκε από τις φίλες της & οι αντιδράσεις– Το χειρότερο, τελικά δε σε αγαπάνε!
Showbiz

Τούνη: Το δώρο που δέχθηκε από τις φίλες της & οι αντιδράσεις– Το χειρότερο, τελικά δε σε αγαπάνε!

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να είχε τα γενέθλιά της πριν σχεδόν ένα μήνα, όμως τώρα βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει τα δώρα των φίλων της, αφού τον Αύγουστο ήταν σε διακοπές.

Χθες, 3 Σεπτεμβρίου έκανε Unboxing τα δώρα των φίλων αλλά και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και ένα δώρο που της έκαναν οι φίλες της έφεραν την αντίδραση των followers της.

Η Ιωάννα άνοιξε τα δώρα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok με όλα τα δώρα, αλλά ένα ξεχώρισε, αφού ήταν μία δωροεπιταγή που έλαβε από τις τρεις κολλητές της.

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-July-29-2024-tagging-@j.touni-and-@bubblegun_world.-May-be-an-image-of-1-person-headdress-sarong-and-outdoors..jpg

Συγκεκριμένα είπε: «Οι κολλητές μου, μου έγραψαν “δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο χυμώδη ρωσικά χείλη” και μου έχουν κάνει όντως δωροεπιταγή για να βάλω υαλουρονικό. Τις αγαπώ, είναι τρελές» και η influencer κατενθουσιάστηκε.

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-June-30-2024-tagging-@j.touni-@aretaperisteri-and-@bubblegun_world.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-and-pool..jpg

Όμως πολλοί που είδαν το βίντεό της, είχαν αντίθετη άποψη και της έγραψαν πως δεν έχει ανάγκη από υαλουρονικό στα χείλη και πως οι φίλες της μάλλον δεν την αγαπάνε και τόσο για να της κάνουν ένα τέτοιο δώρο.

Δείτε το βίντεο αλλά και κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε!

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πού χάρισε ρούχα και αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιεί πια

Η Ιωάννα Τούνη ψάχνει παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τι ζήτησε από τους followers της!

Ιωάννα Τούνη: Υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο με το μήνυμα που είχαμε ανάγκη να ακούσουμε! Το νέο ξεκίνημα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved