Γιώργος Χρυσοστόμου: Η «ιεροτελεστία» που ακολουθεί πριν από την παράσταση
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η «ιεροτελεστία» που ακολουθεί πριν από την παράσταση

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και αποκάλυψε τι κάνει πριν ξεκινήσει μία παράσταση, ενώ αναφέρθηκε και στα social media. 

 

«Έχει κλείσει ο κύκλος των απωθημένων και της εφηβικής φάσεις. Ήσυχος θα φύγω. Πάντα θέλω να εξελίσσομαι και στο θέατρο, αλλά τώρα ανεβαίνω ήσυχος στη σκηνή, δεν έχω το άγχος να είμαι ανταγωνιστικός. Είμαι γεμάτος».

Και σε άλλο σημείο τόνισε για τον διαχωρισμό των ηθοποιών: «Ο διαχωρισμός είναι από παλιά και τον κληροδοτήσαμε. Το πρόλαβα μέχρι κάποιο καιρό. Με έχουν απορρίψει επειδή έκανα τηλεόραση. Μετά ήρθε η κρίση και άρχισε να ανακατεύεται το πράγμα. Όλοι τώρα παίζουν με όλους. Ο στενός κύκλος δεν σε πάει και παρακάτω, αν δουλεύεις διαρκώς στο ίδιο πράγμα. Εγώ θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα».

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η άγνωστη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη και τον Πασχάλη Τερζή

giorgos-xrisostomou.jpg

Ο ηθοποιός πηγαίνει στο καμαρίνι του, μία ώρα πριν από την παράστασή του και: «Κάνω μια προσευχή που καλοδέχεται τον κόσμο που έρχεται, το είχα διαβάσει κάπου και λειτουργεί».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έχω Instagram αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Δεν κρίνω κανέναν, γιατί πέφτουν και μας τρώνε. Δεν έχω καταλάβει γιατί να είμαι σε ένα μέρος, να περνάω καλά και να το ξέρουν όλοι. Γιατί να κάνω “γιούχου”; Διαφωνώ να βγάλω το ηλιοβασίλεμα, γιατί μέχρι να το κάνω το έχω χάσει. Κάποια πράγματα απλά δεν τα καταλαβαίνω εγώ»!

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοστόμου: «Λειτουργώ με την μυρωδιά. Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου»

Γιώργου Χρυσοστόμου: Χώρισε μέσω μηνύματος – «Είναι λίγο άδειασμα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved