Άγιος Έρωτας – Ψάλτη: Στην υποκριτική υπάρχει πολύς κόσμος. Στη ζωγραφική είμαι εγώ και το τελάρο
Showbiz

Άγιος Έρωτας – Ψάλτη: Στην υποκριτική υπάρχει πολύς κόσμος. Στη ζωγραφική είμαι εγώ και το τελάρο

Για όλα όσα αγαπάει στην τηλεόραση αλλά με ποια κριτήρια επιλέγει τις δουλειές της, μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρίνα Ψάλτη με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας».

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τις δουλειές σας;

Βασίζομαι κυρίως στο ένστικτό μου. Δεν με νοιάζει αν μια δουλειά είναι μοναδική, ούτε αν έχει και πάρα πολύ καλά χρήματα και τρομερή αναγνωρισιμότητα. Δεν είναι αυτά τα κριτήριά μου. Το κριτήριό μου είναι ακούγοντας για την κάθε δουλειά να λειτουργήσει μέσα μου και να μπορώ να με φανταστώ σε αυτή. Φυσικά, παίζουν ρόλο και οι συντελεστές.

Μαρίνα Ψάλτη: Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση ζωγραφικής της, 2 μήνες μετά τον χαμό του Γιάννη Φέρτη

Σας δικαιώνει το ένστικτό σας;

Οι φίλοι μου λένε ότι έχω ισχυρό ένστικτο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω πέσει και έξω σε κάποιες επιλογές μου. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί για κάποιον λόγο γίνονται όλα. Πάντα κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Έτσι είναι τα πράγματα.

201403281057300.5953_PSALTI_ANTIPAS_KARAINDROY_27032014.jpg

Τι αγαπάτε στην τηλεόραση;

Μου αρέσει το ότι μπαίνεις στο σπίτι του άλλου. Γίνεσαι δικός του άνθρωπος. Αγαπώ την αμεσότητα της τηλεόρασης, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο. Τα περισσότερα χρόνια της μέχρι τώρα επαγγελματικής μου ζωής έκανα κυρίως θέατρο, αλλά έχω κάνει και ωραία πράγματα στην τηλεόραση.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Απλώς συνέβη. Είχα τελειώσει την Καλών Τεχνών, σπούδασα ζωγραφική και σκηνογραφία. Τότε ξεπήδησε μια ανάγκη την οποία όφειλα να την ακούσω και τελικά έμεινα στην υποκριτική. Δεν γύρισα πίσω στη ζωγραφική, βέβαια ζωγραφίζω ακόμα. Το καλοκαίρι έκανα και μία έκθεση.

Τι σας προσφέρει το κάθε είδος τέχνης;

Στην υποκριτική υπάρχει πολύς κόσμος. Αντιθέτως, στη ζωγραφική είμαι εγώ και το τελάρο μου. Μου αρέσει όλη αυτή η μοναξιά και η συγκέντρωση που μου προσφέρει. Άλλες φορές προτιμώ την κοινωνικότητα που έχουν το θέατρο και η τηλεόραση. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις είναι λυτρωτική. Άλλες στιγμές, που έχω ανάγκη την απομόνωση, μου την προσφέρει η ζωγραφική. Οπότε υπάρχει μια ισορροπία.

201609061140280.5871_PSALTI_TSANAKLIDOY_FERTIS_05092016.jpg

Έχετε μία μακρά πορεία στο χώρο της τέχνης. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να διαθέτει ένας ηθοποιός για να έχει διάρκεια;

Νομίζω ότι ένας ηθοποιός πρέπει να έχει μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο, υπομονή και αντοχή. 0 χώρος μας δεν είναι εύκολος, ούτε αγγελικά πλασμένος. Είναι ανταγωνιστικός, αλλά νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλους.

Πηγή mytv

Συγκλονίζει η Ψάλτη για τον Φέρτη: «Ζεις καθημερινά ένα θρίλερ. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο»

Η Μαρίνα Ψάλτη για πρώτη φορά αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Μου έσωσε τη ζωή»

17 κλωστές: Αποκλειστικές εικόνες από την παρουσίαση της νέας σειράς & οι ιστορίες από τα γυρίσματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved