Παντρεύτηκαν Αλέξανδρος Παρθένης και Βιβή Κωστοπούλου! Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους
Showbiz

Παντρεύτηκαν Αλέξανδρος Παρθένης και Βιβή Κωστοπούλου! Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη και ρομαντική τελετή, παρουσία στενών φίλων και συγγενών, στη Μονεμβασιά και συγκεκριμένα στον Iερό Nαό Παναγίας Χρυσαφίτισσας.

Το ζευγάρι, που κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό και τον γάμο.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας, το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτέμβρη, είδαμε την Βιβή Κωστοπούλου να λάμπει μέσα σε ένα εντυπωσιακό και σικάτο νυφικό, ενώ ο Αλέξανδρος Παρθένης φαινόταν ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Παρθένης: «Κινήθηκα νομικά, έβαλαν φωτογραφία μου σε γραμμή 090» - Η πικρία για το survivor

«Είναι η πιο μεγάλη σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Συγκατοικούμε με την σύντροφό μου και τα δυο της παιδιά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και ισορροπία στον χρόνο και τον χώρο του καθενός», είχε δηλώσει το μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/reel/C_ahzlwo46W/

«Fairytales & castle stories … ❤️», αρκέστηκαν να γράψουν στη λεζάντα της ανάρτησής τους και τα σχόλια άρχισαν αμέσως να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Οι ευχές των διαδικτυακών τους φίλων είναι αμέτρητες ενώ αξίζει να σας θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου, αποφάσισαν να κάνουν αυτό το βήμα μετά από 8 χρόνια σχέσης.

Αυτή η ξεχωριστή ημέρα για τον Αλέξανδρο και τη Βιβή θα μείνει αξέχαστη, όχι μόνο στους ίδιους, αλλά και σε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά τους, γιορτάζοντας την αρχή του έγγαμου βίου τους.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:


Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστος ο Αλέξανδρος Παρθένης - Η τεράστια αλλαγή και τα γκρι μαλλιά που του δίνουν γοητεία

Αλέξανδρος Παρθένης: «Μπήκα για χειρουργείο και δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον μου»

Θα συμμετάσχει ο Αλέξανδρος Παρθένος στο Survivor All Star; Όλα όσα αποκάλυψε (video)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved