Φώτης Μεταξόπουλος: «Αν σταματήσω να χορεύω, θα σταματήσω να ζω»
Showbiz

Φώτης Μεταξόπουλος: «Αν σταματήσω να χορεύω, θα σταματήσω να ζω»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος σε σπάνια συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή του σήμερα αλλά και για την αγάπη που έχει στον χορό ο οποίος και τον ανέδειξε τη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου!

Ο γνωστός χορευτής, χορογράφος και χοροδιδάσκαλος μόλις επέστρεψε από τις διακοπές του στο Αγκίστρι όπου ζει μόνιμα ο επίσης γνωστός χορευτής και χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος και μίλησε για τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική αλλά και για αγνωμοσύνη που όπως τονίζει υπάρχει στον καλλιτεχνικό χώρο μερικές φορές...

Κόλαφος κατά του Φώτη Μεταξόπουλου: «Σκληρός και αγέλαστος, δεν μας υπολόγιζε καν»

201906131209330.783A2729.jpg

Με τον γιο του, Πάνο Μεταξόπουλο.

www.ndpphoto.gr

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε;

Αυτή τη στιγμή είμαι σπίτι μου, μόλις τελείωσαν οι διακοπές μου στο Αγκίστρι, όπου βρίσκεται ο γιος μου, Πάνος, μόνιμα.

Το σπίτι σας στην Πεντέλη κινδύνευσε από τις πρόσφατες φωτιές;

Όχι ευτυχώς. Και οι φωτιές μ’ αγαπάνε, ήρθαν μέχρι εδώ και μόλις έμαθαν ότι το σπίτι είναι δικό μου, έφυγαν. Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς δεν ήμουν εδώ όταν έγινε όλο αυτό, γιατί έχω και ΧΑΠ και θα μου έκανε πολύ κακό η κάπνα.

201106011232180.8804_FOTIS_METAXOPOYLOS_3052011.jpg

Πλέον ασχολείστε ενεργά με τον χορό;

Αν σταματήσω να χορεύω, θα σταματήσω να ζω. Γυμνάζομαι κάθε μέρα για να είμαι σε φόρμα και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο. Δυστυχώς το τρίτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού μου έκανε ένα κακό στα πόδια, και πια δεν έχω πολλή αντοχή.

Πριν μερικές μέρες ο Θοδωρής Κατσικαλούδης είπε ότι δεν δίνατε σημασία στους δεύτερους ηθοποιούς και ήσασταν σκληρός μαζί τους....

Ειδικά ο Κατσικαλούδης από ό,τι θυμάμαι, ήταν ένα παιδί που το βοήθησα πάρα πολύ και τον έπαιρνα στις δουλειές μου. Φαίνεται τώρα που δεν δουλεύει, βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα. Δεν μ’ ενδιαφέρει όμως. Αυτό που ήμουν και είμαι, το έχει καταλάβει ο κόσμος και μ’ αγαπάει. Η αγνωμοσύνη λοιπόν πάει σ’ αυτούς όχι σε μένα.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved