Συγκλονίζει ο Θοδωρής Αθερίδης για την περιπέτεια της υγείας του: «Έκατσα 48 ώρες στην εντατική...»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Αθερίδης για την περιπέτεια της υγείας του: «Έκατσα 48 ώρες στην εντατική...»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στο Στούντιο 4 της Τετάρτης 4/9. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του ενώ μίλησε για πρώτη φορά και για το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί πριν από μερικά χρόνια.

«92,5 χρονών έφυγε η μητέρα μου. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε σπάσει το ισχίο της, ενώ μαγείρευε μόνη της, δεν ξανατόλμησε να σηκωθεί και σιγά σιγά άρχισε να έχει πρώιμα σημάδια να ξεχνάει».

Σαν σήμερα προβλήθηκε για 1η φορά ο Εκατομμυριούχος - Από τον Παπαδόπουλο στον Αθερίδη & τον Γρηγόρη

«Έκανε μία λοίμωξη, μετά ουρολοίμωξη, την καθάρισαν με αντιβίωση για ελέφαντες και παρόλα αυτά κάποια στιγμή έκανε νεφρική ανεπάρκεια και πέθανε. Δεν στενοχωρήθηκα για τη μαμά μου που πέθανε γιατί τα τελευταία 30 χρόνια αφότου πέθανε ο πατέρας μου ήταν περιστοιχισμένη από πρόσωπα που την αγαπούσαν».

Το εγκεφαλικό επεισόδιο

«Δεν έχω μιλήσει για αυτό, αφού ζούσε η μάνα μου. Το έπαθα τρία λεπτά πριν ξεκινήσει η απογευματινή παράσταση. Έφτιαχνα τη γραβάτα μου και λέει ο Μιχάλης ο φροντιστής ότι χτυπάω “τρίτο” και του λέω “όχι δεν το χτυπάς, θα σου σπάσω το κεφάλι”. Αυτές τις πλάκες που κάνουμε. Κι έτσι όπως κάνω νιώθω ένα ακόρντο, ένα μούδιασμα, στη γλώσσα μου, στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι και κατευθείαν λέω νεύρο που να ενώνει γλώσσα, μάγουλο και χέρι δεν υπάρχει, άρα είναι κεφάλι… Άρα είναι όγκος ή σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό.

32WS2.jpg

Τρέχω στον Άλκη Κούρκουλο και του λέω “παθαίνω εγκεφαλικό” μου λέει “κάτσε κάτω, σήκωσε τα χέρια, χαμογέλα, μια χαρά είσαι”. Πήρα ένα Lexotanil και έπαιξα γρήγορα, 12 λεπτά λιγότερο κράτησε η παράσταση. Αλλά κατά τη διάρκεια και ενώ μου έχει περάσει όλο αυτό και έχω ένα τσιγάρο και πάω να το τινάξω και δεν μπορώ να κάνω την κίνηση και λέω αν δεν περάσει στα επόμενα αστεία θα σε πιάσει πανικός. Φωνάζουμε έναν γιατρό, μου λέει θέλει μαγνητική, την τρώω τη βραδινή και πραγματικά ήταν εγκεφαλικό και πρόλαβα τη θρομβόλυση. Γιατί στις 4 ώρες και ένα τέταρτο την πρόλαβα και πράγματι την άλλη μέρα ήμουν μια χαρά».

«Την επόμενη ημέρα ήταν να βαφτίσω τα παιδιά της Εύας Νάθενα, πήγε η Σμαράγδα μόνη της και τα βάφτισε. Έκατσα 48 ώρες στην εντατική, βγήκα και έκανα παράσταση. Δεν είμαι ο ίδιος. Ήμουν πολύ χαρούμενος που ζω, ήταν μία ευγνωμοσύνη που δεν είχα ξανανιώσει και μετά αναθεωρείς κάποια πράγματα και λες “δεν θα στενοχωρηθώ ξανά ποτέ”».

Το δίχτυ: Σκοτεινές υποθέσεις με Παπαχαραλάμπους- Αθερίδη στην ΕΡΤ1

Ραγίζει καρδιές η Φωτεινή Αθερίδου: «Θα τα πούμε ξανά από κοντά» – Το «αντίο» στη γιαγιά της

Πέθανε η μητέρα του Θοδωρή Αθερίδη - Το σπαρακτικό βίντεο με τις τελευταίες τους στιγμές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved