Φώτης Μεταξόπουλος: «Θα ''φύγω'' στα 120. Λέει η Ζωζώ 'γιατί βιάζεσαι'; Εκείνη θα φύγει στα 200»
Showbiz

Φώτης Μεταξόπουλος: «Θα ''φύγω'' στα 120. Λέει η Ζωζώ 'γιατί βιάζεσαι'; Εκείνη θα φύγει στα 200»

Με χιούμορ απαντά ο Φώτης Μεταξόπουλος στη σχέση που έχει με τον χρόνο που περνά αλλά και τον πιθανό φόβο του για τον θάνατο. Ο γνωστός χορευτής, χορογράφος και χοροδιδάσκαλος πάντως, δείχνει... ατρόμητος! 

Ο Φώτης Μεταξόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, χτυπημένος από δύο εγκεφαλικά επεισόδια αλλά και για τον θάνατο που όπως λέει, δεν τον φοβίζει καθόλου...

Κόλαφος κατά του Φώτη Μεταξόπουλου: «Σκληρός και αγέλαστος, δεν μας υπολόγιζε καν»

1725457622590-709233451-201605141930320.0588_FOTIS_METAXOPOYLOS_1352016.jpg

Είναι αλήθεια ότι σας έσωσε η Παναγία, όταν πάθατε διπλό εγκεφαλικό;

Ναι, πριν μερικά χρόνια έπαθα διπλό εγκεφαλικό. Ένα πρωί που σηκώθηκα και βγήκα στον κήπο, έκοψα ένα τριαντάφυλλο για να το πάω στην εικόνα της Παναγίας που έχω σπίτι μου. Όταν το άφησα, άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ξάπλωσα κάτω και είπα «Παναγία μου βοήθα με». Σιγά σιγά συνήλθα. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Την ώρα που έπαιρνα τηλέφωνο τα παιδιά μου, το αριστερό μου χέρι μούδιασε, και άρχισα να ψευδίζω. Τότε ξεκίνησα να τραγουδάω και να χορεύω. Μετρούσα 100, 200 και στο 1000 μου είχαν φύγει όλα τα συμπτώματα. Φτάνοντας στο νοσοκομείο εξηγώ στον γιατρό τι έγινε και εκείνη την ώρα συνέβη το ίδιο ακριβώς. Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθα μπροστά στην Παναγία και το δεύτερο στον γιατρό. Μου έκανε κάποιος ενέσεις και συνήλθα. Έφυγα μετά από 2 ώρες και ευτυχώς δεν μου άφησε τίποτα.

Ο θάνατος σας φοβίζει;

Έχω πει πως το τέρμα της ζωής μου θα είναι στα 120. Μου λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιατί βιάζεσαι; Εκείνη θα φύγει στα 200. Θα φύγω χορεύοντας ζεϊμπέκικο. Και δεν θα φύγω προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω. Σήμερα πάντως το ζεϊμπέκικο έχει γίνει γκέι-μπέκικο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λέει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνει διαθήκη. Εσείς έχετε κάνει;

Εγώ τα έχω τακτοποιήσει τα περιουσιακά μου. Έχω τρία παιδιά και όλη η περιουσία μου θα πάει σ’ αυτά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved