Συγκινεί η Αλεξίου: «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου, σήμερα όμως, θα ανοίξω για να μπει το φως σου»
Showbiz

Συγκινεί η Αλεξίου: «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου, σήμερα όμως, θα ανοίξω για να μπει το φως σου»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτέμβρη, στο Καλλιμάρμαρο, για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Όλοι μαζί μπορούμε που ήταν αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Το gossip-tv.gr ήταν από νωρίς εκεί και σας μετέφερε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο ενώ εκεί έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ο Στέλιος Διονυσίου, μετά των ερχομών των δίδυμων παιδιών του, πριν από λίγες ημέρες.

Στέλιος Διονυσίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε ξανά μπαμπάς!

xaroula2.jpg

Παρά το ότι έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, γιατί η φωνή της δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως έλεγε, η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκεί, και τραγούδησε ζωντανά στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος παρακολουθούσε συγκινημένος την εμφάνισή της επί σκηνής.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις "όχι"», είπε λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να την χειροκροτεί.

Δείτε το βίντεο:

Λευτέρης Παπαδόπουλος - Όλοι μαζί μπορούμε: Kατάμεστο το Καλλιμάρμαρο

Συγκίνηση στη συναυλία- αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Ηρώδειο

Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Ο,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο είναι η γυναίκα»

Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Με ενδιέφερε ο άνθρωπος που υποφέρει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved