Άρης Τσάπης: «Μαζευτείτε, έχετε ξεφύγει» - Η απάντηση στα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του
Showbiz

Άρης Τσάπης: «Μαζευτείτε, έχετε ξεφύγει» - Η απάντηση στα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του

Ο Άρης Τσάπης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Θανάση Μαυροτσούκαλου στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, είναι πολύ ενεργός στα social media όμως συχνά δέχεται κάποια ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του.

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή του όταν έλαβε ένα σχόλιο στο Tik Tok, που είχε να κάνει με την αλβανική καταγωγή του και θέλησε να απαντήσει δημόσια με ένα βίντεο.

Ο συγκεκριμένος χρήστης του Tik Tok, τον ειρωνεύτηκε επειδή χρησιμοποίησε σε προηγούμενη ανάρτησή του τη λέξη «credits» και όχι «εύσημα», γράφοντάς του: «Τα εύσημα λένε. Τα credit? Έτσι τα λέτε στην Αλβανία;», του έγραψε και δεν το άφησε αναπάντητο.

Γιώργος Λιάτης: Ο Ρούλης από το Ευτυχισμένοι μαζί είναι αγνώριστος! Το reunion με τον Άρη Τσάπη

tsapis.jpg

«Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ, Δάφνη-Μαράκι λέει, αλλά είναι ένα πολύ μικρό κορίτσι στη φωτογραφία προφίλ. Ελπίζω, ευελπιστώ να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που τα γράφει αυτά τα σχόλια και άμα είναι κάποιος μεγαλύτερος η μαμά της ή ο μπαμπάς της, δεν ξέρω ποιος, καλύτερα να βάζεις τη φάτσα σου όταν γράφεις αυτά τα σχόλια και όχι του παιδιού σου. Άμα από την άλλη είναι αυτό το κοριτσάκι... καλό βράδυ», ακούσαμε τον Άρη Τσάπη να λέει στο βίντεό του, ενώ στη λεζάντα του βίντεο, τόνισε: «Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τα χαρμόσυνα γεγονότα της χρονιάς - Όταν η showbiz είχε κάθε λόγο να χαίρεται

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ο Άρης Τσάπης με την κούκλα σύζυγό του στο πλατό

Τσάπης: «Στάζει μέλι» η ανάρτησή του για τα γενέθλια της συζύγου του- Το άλμπουμ της σχέσης τους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved