Σίλια Κριθαριώτη: Οι κόρες της πόζαραν στο πλευρό της Ραταϊκόφσκι– Η ομοιότητα με τη μαμά τους!
Showbiz

Σίλια Κριθαριώτη: Οι κόρες της πόζαραν στο πλευρό της Ραταϊκόφσκι– Η ομοιότητα με τη μαμά τους!

Η Σίλια Κριθαριώτη, η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, δεν είναι μόνο γνωστή για τις υπέροχες δημιουργίες της, αλλά και για τις πανέμορφες κόρες της, που πρόσφατα έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Οι κόρες της, που είναι εξίσου κομψές και λαμπερές, πόζαραν μαζί με τη μητέρα τους και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εντυπωσιάζοντας με την ομοιότητά τους.

Σίλια Κριθαριώτη: Χαίρομαι να βλέπω πελάτισσές μου να φορούν δημιουργίες μου πριν από 15 χρόνια

https://www.instagram.com/reel/C5u4n6ZuUuV/

Το βίντεο τους έχει γίνει viral, με πολλούς να σχολιάζουν πόσο πολύ μοιάζουν στη γνωστή μητέρα τους, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στη φινέτσα και το στυλ.

Η Σίλια Κριθαριώτη αποδεικνύει ότι το ταλέντο και η κομψότητα είναι οικογενειακή υπόθεση!

«Ο σύζυγός μου και εγώ ανήκουμε στο ζώδιο των Διδύμων. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να μένουμε στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό. Έτσι κάνουμε συχνά αποδράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με το Ipanemas. Ξεκινώντας από ένα μικρό σκάφος, φτάσαμε σε αυτό που έχουμε τώρα, το οποίο καλύπτει τη διάθεσή μας για εξερεύνηση, αλλά και τις ανάγκες της μεγάλης μας οικογένειας. Είναι πολύ ευρύχωρο, διαθέτει έξι καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 14 άτομα.

3e04a1c2-celia-kritharioti.jpg

Λόγω της διεθνούς δραστηριότητάς μας έχουμε γραφεία και κατοικίες στα περισσότερα μεγάλα οικονομικά κέντρα του κόσμου. Πέρυσι πέρασα τον περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη, γιατί οι δίδυμες κόρες μου σπουδάζουν εκεί. Ανάλογα με τις δουλειές μου αλλά και την έντονη επιχειρηματική καθημερινότητα του συζύγου μου, περνάμε τον χρόνο μας ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Γκστάαντ και το Παρίσι», είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό Hola.

Διαβάστε επίσης:

Η Chiara Ferragni εντυπωσίασε στο Κάπρι μέσα σε ένα μοναδικό φόρεμα Celia Kritharioti

Alessandra Ambrosio: Στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Portugal με δημιουργίες Celia Kritharioti

Κάννες 2024: Η Leonie Hanne έλαμψε στο κόκκινο χαλί με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved