Ευαγγελία Συριοπούλου: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με τον Στράτο Πατσατζή -Η αδημοσίευτη φώτο
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με τον Στράτο Πατσατζή -Η αδημοσίευτη φώτο

Την πρώτη επέτειο γάμου τους γιορτάζουν η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε κάνει μαζί και τη βάφτιση του γιου τους, Νικόλα, ενώ τώρα το ζευγάρι περιμένει και το δεύτερο παιδί.

Σήμερα Πέμπτη 5/9 με αφορμή την πρώτη επέτειό της, η εγκυμονούσα ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο της και έγραψε: «Χέρι χέρι παντού και για πάντα. Χρόνια μας πολλά. Σε αγαπώ».

gamos-siriopoulou.jpg

«Η οικογένεια είναι από τις σημαντικότερες αξίες που πρέπει να διαφυλάξουμε ως άνθρωποι. Η πεμπτουσία της δημιουργίας. Εννοείται πως θα ήθελα να ζήσω το δώρο της μητρότητας και να κάνω δικά μου παιδιά. Τα παιδιά είναι δώρα από τον Θεό», έχει πει η ίδια για τη μητρότητα ενώ για τον γιο της, έχει δηλώσει πως:

«Λέμε λεξούλες, επικοινωνούμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικός, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του. Είμαι του προγράμματος και για το φαγητό κα γενικά, είμαι συγκεκριμένη, όλα γίνονται με πρόγραμμα αλλά έτσι λειτουργώ εγώ, έτσι είμαι ήρεμη»

Η ανάρτησή της για την πρώτη επέτειο γάμου

gamols-siropoulou.jpg

Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου: Περιμένει το δεύτερο παιδί της - Οι πρώτες φώτο με φουσκωμένη κοιλιά

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν νομίζω πως υπάρχει ταβάνι στην εξέλιξη του ηθοποιού»

Συριοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της – Οι δυο πρόβες νυφικού, το πάρτι και ο γιος της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved